Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bioshock 2 İçin Yeni Multiplayer Haritalar Geliyor


 
     2010 yılının önemli oyunlarından Bioshock 2, hikaye modunun yanı sıra ilk oyunda bulunmayan multiplayer özelliği ile de dikkat çekmişti. Satışları da oldukça iyi giden oyundan biraz daha fazla para kazanma amacında olan 2K Games yeni bir indirilebilir içeriklerle karşımıza çıkıyor.
 
     Bu perşembe günü satışa çıkacak olan Rapture Metro Map Pack, 6 harita, 2 maske, 3 achievement ve Kill Em' Kindly adında yeni bir oyun modunu içerecek. Xbox Live'da 800 Microsoft puanına satılacak indirilebilir içerik, PSN'de 9.99$ olacak.
 
     Multiplayer özelliği pek fazla dikkat çekmeyen ve genellikle hikaye modu beğenilen oyunun bu paketinin büyük ilgi görmesi beklenmiyor. Oyunun hikaye modu için DLC (indirilebilir içerik) gelir mi bilinmez, ama multiplayer'dan daha fazla ilgi göreceği kesin.
 
    

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak bioshock 2 sea of dreams playstation3 xbox360 2kgames pc rapture city fps
Pachter'da Conviction PS3'e Gelecek Diyor (!) Alpha Protocol'e 3 Yeni Karakter Video'su Çıktı

tatbkath

27.4.2010 00:38:55

0
Başlarda multi oynuyordum oyunu ama bug'lar ve oyunun fps'sinin ne hikmetse multiplayerda yerlerde sürünmesinin ardından bırakmıştım oyunu.Bu konularda da düzeltme yapılırsa fena olmayan bir paket geliyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bioshock 2
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız