Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS Vita'ya Shining Hearts Oyunu mu Geliyor?

Shining Hearts gibi JRPG'ler ilk olarak Japonya pazarı hedef alınarak hazırlanıyor

     Oyun geliştiricilerinin Playstation Vita'ya ilgisi bir hayli yüksek. Özellikle Japon firmaların bu konsolu çok sayıda RPG oyunu ile donatacağı konusunda şüphemiz yok. Bu RPG oyunlarından birisi Shining Hearts olabilir.
 
    Official PlayStation Magazine'indeki söylentiye göre geçen yıl PSP için sadece Japonya'da piyasaya çıkan Shining Hearts'ün devam oyunu Playstation Vita için yeni bir oyunu hazırlanıyor. Bu oyun bir  başka Sega oyunu olan Valkyria Chronicles serisinden de bir hayli etkilenmiş.
 
      Bu arada daha önce Playstation 3 için duyurulan Malicious adlı oyunun da Playstation Vita sürümünün hazırlandığı kesinleşti. PSN'den satışa çıkacak olan oyunun Batı çıkışı da artık garantileşti.
 
     Playstation Vita'nın özellikle Japonya'da başarılı olması için RPG oyunları konusunda iyi bir kütüphaneye sahip olması gerekiyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN
Sega: Klasik Sonic'i Geri Döndürme Planımız Yok "Daha Bir Sürü Uncharted Macerası Var"

UgS360

1.11.2011 11:11:41

0
ya vitaya da hep böyle rpg-jrpg ve japon ve anime kültürlü oyunlar mı gelicek? hani belki konsolun yapısı uygun ama 2 dokunmatik ekranla escape plan gibi yenlikçi oyunlar görmek isteriz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız