Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS Vita'ya Özel Rengarenk Bir Bulmaca Oyunu Duyuruldu


       PlayStation Vita'ya özel yeni bir bulmaca oyunu duyuruldu: Monster Bag. Daha önce Chilean'in geliştiriciliğini üstlenen IguanaBee tarafından geliştirilen bu bulmaca oyunu görselleri ve akıcı animasyonlarıyla oldukça dikkat çekiyor.
 
        Yapılan açıklamaya göre oyunda bolca bulmaca elementleri, bölüm sonu canavarı savaşları ve vahşet bulunacak. Oyunda Nia adında arkadaşına ulaşmaya çalışan V adında mavi bir canavarı yöneteceğiz. Yolculuğumuz boyunca V pek çok insanlarla veya canavarlarla karşılaşacak. Amacımız ise özel yeteneklerimizi kullanarak bu canavar veya insanları atlatmak.
 
       Yayınlanan videoda oynanış görüntülerine mi yoksa sinemaik görüntülerine mi yer verildiği anlaşılmasa da Monster Bag'in güzel göründüğünü söyleyebiliriz. Yapım 7 Nisan'da 10 dolarlık fiyat etiketiyle çıkışını yapacak. Oyunun duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak playstation.com monster Bag Iguana Bee bağımsız playstation vita ps vita indie bulmaca puzzle
Evolve'daki Wraith Üstünlüğü Yeni Güncellemeyle Son Buluyor Yeni Half Life 2 Modu Oyunun Grafiklerini Yeniliyor

murlek

26.3.2015 11:28:35

0
güzel gözüķüyor bekleyelim bakalım..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Bag
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız