Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS Vita için Hello World Videosu

Vita'daki PSP Emülatörü sistemi tehtid ediyor.

     Birkaç gün önce Japon kodlayıcı Teck4, PS Vita'da bulunan PSP Emülatörü'ndeki bir dizi açıktan faydalanıp, konsolda Hello World kodlarını çalıştırmayı başarmıştı. Daha önce de Playstation Portable'nin 6.31 sürümünü kırmayı başaran Teck4, geliştirdiği kodlarda hiçbir değişiklik yapmadığını ve olduğu gibi Vita'da uyguladığını söylüyor.

     PS Vita, teknik olarak tüm sisteme erişim izini vermese de, PSP Emülatörü sistem yazılımını olduğu gibi Playstation Portable'nin 6.60 sürümünden almış. Bu da demek oluyor ki, Vita'nın PSP Emülatörü için geliştirilecek olan Half Byte Loader uygulaması ile yüzlerce PSP oyununu Vita'da ücretsiz olarak oynamak zor olmayacak.

     İşte Teck4 tarafından yayınlanan ilk Hello World videosu.
 
      Not: Bu yazı BölümSonuCanavarı sitesinde sadece haber niteliği taşımaktadır. İllegal yöntemlerin hiçbirini önermemekle birlikte bu tür girişimleri desteklemiyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN
Nikkei: 3DS Yıl Sonuna Dek Toplamda 4 Milyon Satar Wheatley En İyi Karakter Ödülünü Kazansaydı?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bowser Zeki

22.12.2011 19:20:41

0
Ayni 3ds deki gibi :D ds modundaki korsan kartlar calisiyor. Vita dahami kolay kirilacak acaba :S

BSC Misafiri

22.12.2011 19:10:35

0
sonye müstahak oyuncuların alehine çalışan bunlardan başka firma yok

Tall Man

22.12.2011 17:50:18

-1
psp de oynanacak adam akıllı bir oyun varmı sanki...

Akbaba89

22.12.2011 17:25:21

0
quote:

The page cannot be found The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Please try the following: Make sure that the Web site address displayed in the address bar of your browser is spelled and formatted correctly. If you reached this page by clicking a link, contact the Web site administrator to alert them that the link is incorrectly formatted. Click the Back button to try another link. HTTP Error 404 - File or directory not found. ASPPlayground.NET SQL Forum Software WARNING: Cannot log error to file 'D:\www\forum_donanimhaber_com\http\upfiles\404.log'. Technical Information (for support personnel) Go to Microsoft Product Support Services and perform a title search for the words HTTP and 404. Open IIS Help, which is accessible in IIS Manager (inetmgr), and search for topics titled Web Site Setup, Common Administrative Tasks, and About Custom Error Messages.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız