Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PES 2020'ye Euro 2020 DLC'si Gelecek

 
Bu sene oldukça fazla yenilikle gelen Konami'nin her yıl çıkarttığı PES serisi, bir yeniliğe daha imza attı. Yenilik diyerek sizleri yanlış yönlermeyelim. Daha önceden zaten yaptığı ama son yıllarda FIFA'nın ağır üstünlüğü yüzünden çoğunu yapamamıştı. Öncelikle ismini eFootball Pro Evolution Soccer 2020 olarak değiştirdi. Sonrasında Juventus'un lisansını özel olarak satın aldı ve FIFA'yı Juventus'un ismini kullanamayacak duruma düşürdü. Üstüne Rive Plate gibi takımların lişsansını satın aldı ve geçtiğimiz günlerde de İtalya Seri A liginin lisansını satın almıştı. Hatırlatmakta fayda var; FIFA  hala İtalya Seri A'nın ismini kullanabilecek.
 
Bu sefer de 2020'de düzenlenecek olan Avrupa Futbol Şampiyonası DLC'sini duyurdu. Açıklamaya göre 50'nin üzerinde takım olacak ve son şampiyon Portekiz'e ait resmi oyuncuların ve daha fazla ögenin olacağını söylediler.
 
eFootball Pro Evolution Soccer 2020; 10 Eylül'de PS4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülecek. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EuroGamer Pro Evolution Soccer KONAMI Futbol E-Spor
Doom: Eternal'ın Tek Kişilik Modunun Kaç Saat Süreceği Açıklandı The Yakuza Remastered Collection PS4 için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.8.2019 11:28:49

0
Pes in elestirilmesini anlarim da karsisina daha iyi ornek olarak fifanin konulmasi kadar abes birsey yok hele ki son 5 yila bakinca..muhtemelen fut ve sezon modu zehirlenmesi yasiyorlar.

BSC Misafiri

21.8.2019 19:44:21

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Baya iki yüzlü bir milletiz biz belli oldu lisans olmaz lisans şart yoksa bir işe yaramaz abi diye agliyorlar, adam iyi kötü lisans alıyor oynanış şart tüm lisansları alsada kötü abi yaaaggg diye agliyorlar troll ve fanboy her yerde var belli oluyor
Kanka lisans diyen kesimin derdi Sualtı Belediye sporun lisansı olsun ama Galatasaray'ı Red Lion Yellow diye oynayalım değil. Tüüüm takımlar lisanslı olsun her iki oyunda da bu olsun öyle seçelim. İki yüzde dört kolla alakası yok yani. Şahsen 2020 fifayı es geçeceğim, tek sebebi Juventus lisansını kaybetmesi.

BSC Misafiri

21.8.2019 18:37:24

0
Baya iki yüzlü bir milletiz biz belli oldu lisans olmaz lisans şart yoksa bir işe yaramaz abi diye agliyorlar, adam iyi kötü lisans alıyor oynanış şart tüm lisansları alsada kötü abi yaaaggg diye agliyorlar troll ve fanboy her yerde var belli oluyor

porsux

21.8.2019 00:03:59

+5
Sanki fifa çok gerçekçi de.. sivrisinek gibi ultra hızlı çevik oyuncularla gerçek hayattaki futbol akışının x4 hızı versiyonu. Pes en azından daha ağır tempolu. yönettiğimiz adamların süperkahraman değilde normal insan evladı olduğunu hissedebiliyorum hiç değilse.

1ht1baron

20.8.2019 22:58:16

0
Demo rezalet. Gerçekçilikle alakası yok. Yani buna gerçekçi diyen her hafta Konyaspor maçlarını mı izliyor acaba merak ediyorum. :)

BSC Misafiri

20.8.2019 22:19:58

0
quote:

Orjinalden alıntı: pislik77 bu oyun mekaniği ile isterse tüm ligler gelsin tıraş grafikler çok iyi olabilir ama oynanış rezaletti demoda full versiyonda aynıdır büyük fark yok
İşte bide buna gerçek hissiyatı çok yüksek diyen var hocam, hesap et durumu..

pislik77

20.8.2019 22:16:10

0
bu oyun mekaniği ile isterse tüm ligler gelsin tıraş grafikler çok iyi olabilir ama oynanış rezaletti demoda full versiyonda aynıdır büyük fark yok
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
EFootball Pro Evolution Soccer 2020
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız