Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PES 2020 Veri Paketi 8.00 Yayınlandı

 
Konami, eFootball PES 2020 için 8.00 veri paketini ve 1.08.00 güncellemesini yayınladı.

İçeriği şu şekilde:
 
¦ Güncellemeler ve İlaveler
· Yeni/güncellenmiş yüz modelleri
· Yeni/güncellenmiş oyuncu portreleri
· Yeni menajer portreleri

¦ Düzeltmeler
· Hazır Takımların kullanıldığı Matchday Etkinliklerinde meydana gelerek oyuncuların 'Hücuma Katılacaklar' olarak ayarlanmasına engel olan bir sorun. Bu sorun, Oyun Planı ekranından yedek oyuncuları İlk On Bire aldığınızda meydana geliyor.
· Halihazırda bir Yerel Maç (UEFA EURO 2020™) oynadığınız sırada bir maç oynama davetini kabul ettiğinizde oyunun çökmesine neden olan bir sorun.
· Unutulmaz An Serisinden R. CARLOS'u etkileyerek Carlos ayağının dışıyla vurduğunda toplara uygulayabildiği falso miktarının azalmasına neden olan bir sorun.
· Unutulmaz An Serisinden P. NEDVED'i etkileyerek onun özel animasyonunun yerine genel bir serbest vuruş animasyonu oynatılmasına yol açan bir sorun. 
 
eFootball PES 2020 PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Pro Evolution Soccer KONAMI Futbol E-Spor
Ninjala Bir Milyondan Fazla İndirildi Tenet Bir Kez Daha Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.6.2020 21:00:11

0
Fifa ile rekabet edemeyebilir ama gerçekçilik anlamında Fifa’dan 10 gömlek üstün bir oyun PES ki bunu söyleyen ben 11 yıldır Fifa oynuyordum. Dünyanın en saçma futbol yapısı, oyuncu hareketleri, top fiziği olan bir oyun. Bu sene yeni geçtim ve PES diyorum!

BSC Misafiri

26.6.2020 14:39:33

0
quote:

Orjinalden alıntı: rambocuk Futbol oyunlarının artık sağlam adımlara iihtiyacı var ne fifa sarıyor ne pes artık 10 senedir aynı oyun nasıl sarsın, 95 de oynadığımız futbol oyunu ile 96 da oynadığımız futbol oyunu devrim gibiydi 2010 lara kadar böyle geldi sonra tıkandı yeni konsollar ile değişir umarım, ya arkadaş hala saçları bile yapamadılar plastik saç yapıştırıyorlar adamlara
Ben biraz da olayın kurgulu olduğunu düşünüyorum. Yıllardır "devrimsel" olarak sunulan yenilikler; Şampiyonlar Ligi, renkli menüler,hikaye modu... Tamam bunlar da bir nevi yenilik ama sadece insanlar bu oyunda ne gibi yenilikler var dediğinde listeyi uzun tutmak için yapılıyor gibi geliyor. 10-15 sene önce yapılan oyunlardaki kariyer modu özellikleri geçen sene çıkan oyunda yok, yapay zeka her sene kötüye gidiyor, momentum artıyor.

BSC Misafiri

26.6.2020 14:10:33

0
Fifa ile rekabet edemezsiniz su anki durumunuzla

einhander

26.6.2020 10:21:31

0
katılıyorum devrım nıtelıgınde bır degısım gelmedıgı surece alıp oynayasım gelmıyor.

rambocuk

26.6.2020 10:14:08

+1
Futbol oyunlarının artık sağlam adımlara iihtiyacı var ne fifa sarıyor ne pes artık 10 senedir aynı oyun nasıl sarsın, 95 de oynadığımız futbol oyunu ile 96 da oynadığımız futbol oyunu devrim gibiydi 2010 lara kadar böyle geldi sonra tıkandı yeni konsollar ile değişir umarım, ya arkadaş hala saçları bile yapamadılar plastik saç yapıştırıyorlar adamlara
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
EFootball Pro Evolution Soccer 2020
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız