Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PES 2015 Türkiye Finali 16 Mayıs'ta

 
   Sony PlayStation®, Teknosa, PayPal ve Aral işbirliği ile 21 Mart – 16 Mayıs 2015 tarihleri arasında Türkiye’nin dört büyük ilinde gerçekleşen organizasyonlarda, futbol tutkusu doyasıya yaşanırken, sıra şampiyonu belirleyecek final etabına geldi!

    Türkiye’de bir ilkin gerçekleştirildiği organizasyonda, futbol tutkunları çok farklı bir rekabet ortamında bir araya geldi. İstanbul, Ankara, İzmir ve Eskişehir’de düzenlenen elemeler boyunca binlerce oyun tutkunu kendi şehirlerinin PES Ligi Şehir Finalisti olmak için mücadele etti.

    İki binin üzerinde oyuncunun katıldığı etkinlikte ilk üçe ismini yazdıran oyuncular, PlayStation® 4 ve PlayStation® 3 konsolların ve Teknosa’dan binlerce liralık hediye çeklerinin sahibi oldu. Şehir birincisi olan isimler ise büyük heyecana sahne olacak final maçlarında şampiyon olabilmek için, 16 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat 12:00’da İstanbul Cevahir AVM’de karşı karşıya gelecek. Etkinlikte final öncesi oyuncuların yakından tanıdığı ünlü simalar da alanda olacak ve alanı ziyaret eden izleyicilerle ödüllü yarışmalarda karşı karşıya gelecek.

     Etkinliğin final etabında ise Türkiye PES Ligi şampiyonuna, Dünya Finali’nin kapıları açılıyor! Türkiye birincisi Konami’ nin global olarak her yıl düzenlediği ‘PES Dünya Finali’ ne katılmaya hak kazanacak. PES Dünya Finalleri, UEFA Şampiyonlar Ligi Finali ile aynı gün, yani 6 Haziran 2015’te, Şampiyonlar Ligi Festivali’nin düzenleneceği Brandenburger Gate’ te gerçekleştirilecek. Finalin birincisi içerisinde binlerce Euro’ya varan ödüllerin ve final maçı biletinin bulunduğu UEFA Şampiyonlar Ligi rüya bileti kazanacak. Ayrıca Berlin Olimpiyat Stadyumunda final maçından dakikalar önce saha kenarında PES oynayarak, on binlerce kişinin önünde gösteri maçı yapma şansına sahip olacak.

    Futbol ve eğlence dolu bu özel etkinliği izlemek, oyun dünyasının ünlü isimleriyle bir araya gelerek onlarla yarışıp ödüller kazanmak isteyen herkes PES Ligi Türkiye Finali’ne davetli!
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PES 2015 Pro Evolution Soccer 2015 Futbol Konami PS3 PS4 PC Xbox One Xbox 360
Hounds: The Last Hope “Kills and Fails” Video Yarışması Rainbow Six: Siege'in Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KauFmaNXIII

15.5.2015 01:20:07

0
Dünyanın en popüler futbol oyunu???

mhakannn

14.5.2015 19:17:43

+2
quote:

Orijinalden alıntı: SentnieL Yazık fifa varken pes oynamak nasıl bir kafa
Aynı boş yorumlar. Herkesim kendi zevki.

WHITE_Wolf

14.5.2015 19:04:04

-4
Yazık fifa varken pes oynamak nasıl bir kafa
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pro Evolution Soccer 2015 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
24 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız