Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PC, PS4 ve Xbox One İçin Çıkış Yapacak Okami HD'den Yeni Oynanış Videoları


     Capcom'dan Okami HD ile ilgili yeni haberler var.

     Celestial Brush ve Demon Introduction isimli serinin 4. setini yayınlayan Capcom, 3 yeni video yayınladı. Farklı farklı alanlardan oynanış görüntülerine tanıklık ettiğimiz videolar Capcom'un Japonya kaynaklı resmi YouTube kanalı CapcomChannel üzerinden paylaşıldı. Ancak bununla birlikte ekstra herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Okami HD 12 Aralık'da PC, PlayStation 4 ve Xbox One için Kuzey Amerika ve Avrupa'da çıkış yapacak. Japonya için PC versiyonu 13 Aralık'ta çıkacak oyunun PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri ise 21 Aralık'ta çıkış yapacak.

     Yayınlanan yeni videoları aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.





Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu Okami HD PS3 Capcom PS3 Platform
Resident Evil Revelations Switch Collection Avrupa'da Kutulu Satılmayacak Atelier Lydie & Suelle İçin Switch ve PS Vita Oynanış Görüntüleri Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Project Scorpio

22.11.2017 23:38:59

0
Bu tür oyunların yeri Nintendo dur sırf 3 kuruş daha para kazanmak için oyunu multiplatform yapmaya hiç gerek yok zaten Xbox cı adam bu oyuna gidip kolay kolay para vermez bosuna çıkartıyorlar kısacası. Ben o dönek tayfaya benzemem ölene kadar Xbox dayız...

2K

22.11.2017 23:36:07

+3
quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio Nereye kusalım?
Yıllardır büyük bir istikrar ile sürdürdüğün Microsoft fanlığını takdir ediyorum. Senin ekibinden kişiler zamanında Xbox 360 fanıyken şimdi Sony firmalarının logusunu avatar yaptı, PS4'cü oldu. Sen asla çizgini bozmadan her alanda Microsoft'u savundun. Fakat Okami sana ne yaptı. Xbox'a da çıkıyor neden bu güzel oyuna bu nefret. Geliştiricisi Xbox'a mı laf atmış ne olmuş, PS4'de daha mı güzel gözüküyor, nedir sorun?

Project Scorpio

22.11.2017 23:17:17

0
Nereye kusalım?

BSC Misafiri

22.11.2017 21:45:05

0
Switch için getirin şu oyunu bırakın ps4 Xbox PC’leri yahu :))
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Okami HD
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız