Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oynaması Ücretsiz RPG Eternal Kingdom Battle Peak, PS4 ve PS5 için Mevcut

 
 
ASOBIMO, dünya çapında PlayStation Store aracılığıyla oynaması ücretsiz devasa çevrimiçi çok oyunculu rol yapma oyunu Eternal Kingdom Battle Peak'in PlayStation 5 ve PlayStation 4 sürümlerini yayınladı.
 
Eternal Kingdom Battle Peak ilk olarak 15 Aralık 2020'de Japonya'da PC, iOS ve Android için ardından, 19 Temmuz 2021'de PlayStation 5 ve PlayStation 4 için piyasaya sürüldü. PC, iOS ve Android sürümleri 17 Ağustos 2022'de dünya çapında piyasaya sürüldü. PC sürümü şu anda yalnızca kendi başlatıcıları tarafından indiriliyor. Bunun dışında 2022 içerisinde oyun Steam platformuna da gelecek.
 
Oyunun açıklaması şu şekilde:
 
Yoshitaka Amano gibi ünlü yaratıcıları içeren bir Japon MMORPG'si. Ekibinizle beraber dinamik hava koşullarının yer aldığı geniş alanlara kendinizi bırakın ve tehlikeli zindanlara doğru yolculuğa başlayın. Oyun içerisinde PVP moduyla oyuncularla mücadele edin, bir klan kurun ve 200'e kadar oyuncunun savaştığı bir Kuşatma'ya katılın.
 
PS Store sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ryo pc Eternal Kingdom Battle Peak
Square Enix, Mobil Cihazlar için Rol Yapma Oyunu Towa Tsugai'yı Duyurdu Cult of the Lamb için Blood Moon Etkinliği Başladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Eternal Kingdom Battle Peak
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız