Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oynaması Ücretsiz Dövüş Oyunu Idol Showdown, PC için Yayınlandı

 
Besto Game Team, Hololive hayranları tarafından geliştirilen dövüş oyunu olan Idol Showdown'ı PC için Steam üzerinden oynaması ücretsiz olarak piyasaya sürdü.
 
Oyunda şuan için sekiz karakter mevcut. İleri zamanlarda ücretsiz olarak piyasaya sürülmesi planlanan en az üç ek dövüşçü bulunmakta.
 
Oyun için bir tanıtım videosu da yayınlandı. Tanıtım videosunda ise oyundaki dövüş stilleri yer alıyor. Ek olarak idol karakterinizi seçerek düşmanları yenebileceğinizi ve ekipmanınızdan eşyalarınızı düzenleyebileceğiniz gösteriliyor.  
 
Idol Showdown, geri alma ağ koduyla desteklenen, hayran yapımı bir hololive dövüş oyunu deneyimidir. En sevdiğiniz sanal yetenek olarak heyecan verici düellolara katılın ve oyunun öğrenmesi kolay kontrollerini kimin en güçlü idol olarak kullandığını herkes için kanıtlayın. Gösterişli saldırılar ve yüksek oktanlı aksiyonla savaş alanında kaosu artırın.
 
Oyunun Steam Sayfası 
 
Tanıtım Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Dövüş Idol Showdown PC
Spider-Man Remastered'ın bağımsız sürümü PS5 için çıkış yaptı! Viking Rise - İnceleme: Bir Viking yolculuğu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız