Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Overwatch Halloween Terror Etkinliği Bugün Başlıyor


Blizzard’ın her yıl düzenlediği Cadılar Bayramı temalı etkinliği 15 Ekim Salı, yani bugün, geri geliyor. Halloween Terror 2019, 4 Kasım Pazartesi gününe kadar sürecek ve Junkenstein’s Revenge modunu göreceğiz. Bu etkinlikle birlikte çeşitli kostümler, emote’lar ve spray’ler göreceğiz.

Blizzard bu yılki etkinlik hakkında fazla detay vermedi. Ancak, etkinliğin geçen yılki sürümünde, Sombra, Moira, Doomfist ve Wrecking Ball gibi karakterler için yeni efsanevi Cadılar Bayramı görünümleri ve çok oyunculu Château Guillard haritası oyuna eklenmişti.
 
Ayrca Overwatch'un Nintendo Switch sürümü de bugün itibariyle erişilebilir durumda. Switch sürümünün oynanış videosunu buradan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon Overwatch Blizzard FPS Multiplayer
Destiny 2 Oyuncuları Yanlışlıkla Haunted Forest Halloween’in Döneceğini Keşfetti Henry Cavill, Witcher İçin "Her Gün Bu Evrende Nefes Alıyor ve Bu Evreni Yaşıyorum." Dedi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Overwatch
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız