Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Henry Cavill, Witcher İçin "Her Gün Bu Evrende Nefes Alıyor ve Bu Evreni Yaşıyorum." Dedi

 
The Witcher 3 oyunundan sonra hem kitapları hem de oyunları inanılmaz popülerleşen yapımın bildiğiniz Netflix tarafından dizisi yapılıyor. Başrolü yani Geralt of Rivia karakterini Henry Cavill oynuyor. 
 
Bu karakteri oynamak için çok istekli olduğunu önceden açıklayan Cavill, seriye olan ilgisi hakkında yeni şeyler söyledi. 
 
Cavill'ın Reddit’e verdiği röportajda: “Önce oyunları keşfettim, sonra kitapları ve böylece The Witcher evreni bir anda daha anlamlı gelmeye başladı. Sık sık Geralt’ı oynamayı düşündüm. Bu fırsatı elde ettiğimde ise bunu reddedemezdim. Ajansımdan Lauren ile en kısa sürede görüşmesini istedim. Kendimi rol için hazırlamaya bile ihtiyacım yoktu. Çünkü her gün bu evrende nefes alıyor ve bu evreni yaşıyorum. Oyunları oynarken bu karakter hakkında düşünmek için sayısız fırsatım oldu. Seçmeler başlamadan önce hazırlıklarım zaten tamamdı.”
 
Dizinin ise bu yıl bitmeden yayınlanması bekleniyor. Dizinin ikinci fragmanı ise 21 Ekim'de yayınlanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
Overwatch Halloween Terror Etkinliği Bugün Başlıyor Hayatta Kalma Korku Oyunu Song of Horror’un İlk İki Bölümü 31 Ekim'de Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

skullomania

15.10.2019 14:36:48

0
Witcher i bu kadar akıllara kazıyan karakterleri ve senaryosudur. Umarım senaryosu düzgün olur.

veterangamer

15.10.2019 13:33:12

+1
çöp bir uyarlama koskoca blaviken kasabını oynayan tipe bak

mustafa608

15.10.2019 13:31:08

0
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

BSC Misafiri

15.10.2019 13:08:07

+1
Sorsan ikinci oyunda roche mu iorveth mi diye sincap gibi bakar ama sana.. Şans işte yemeyin bizi, oyuncusun oyunculuğunu yap babuş.

-Dark Poison-

15.10.2019 11:00:09

0
Bu diziden pek umudum yok ama vasati az gecse bana yeter bakarim her turlu.Geralt tum zamanlarda en sevdigim karakterlerden biri.Henry Cavill sıkı bir Witcher fani.Onu iyi sekilde oynasa yeter bana.Geri kalan oyunculardan beklentim yok.

pislik77

15.10.2019 09:26:02

+1
mimikler bakışlar hareketler felan hepsi süpermane ait henrye bakınca witcheri görmüyorsunuz fragmandan gördüğüm kadarıyla tabi dizisi çıksın umarım Witcheri görürüz !

altunuz

15.10.2019 02:03:36

+4
Netflix bu tür adaptasyonlarda pek iyi değil ama bence dizide Henry Cavill gibi birisinin olması bile diziyi izlemek için bir neden. Bunun en önemli sebebi ise bu adamın bu rolü para için değil de daha çok karakteri oynamak için istemiş olması. Çok haklısınız tipi Geralt'a pek benzemiyor ama oyundan kitaptan haberi olmayan birinin bu rolü almasındansa bu evreni bilen ve Geralt karakteri hakkında bilgi sahibi olan birisini tercih ederim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız