Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Overwatch 2'den Yeni Oynanış Görüntüleri

Blizzard Entertainment, BlizzConline 2021 etkinliği açılış seremonisinde Diablo, Hearthstone, World of Warcraft ve Blizzard Arcade Koleksiyonu duyurularına odaklandı. Overwatch 2 açılış seremonisine dahil edilmedi ancak sunum sonrasında yayınlanan kamera arkası videosunda oyundan yeni bilgiler ve görüntüler paylaşıldı.
 
İki yeni harita duyuruldu.
 
Roma
 
 
 
New York
 
 
Bazı karakterlerin yenilenmiş görünümleri de gösterildi.
 
McCree
 
 
Pharah
 
 
Reaper
 
 
Widowmaker

 
Overwatch 2 yönetmeni Jeff Kaplan'ın belirttiğine göre "Overwatch 2'nin bir eklenti gibi değil, ilk oyunun gerçek bir devamı ve bir sonraki evrimi gibi hissettirmesini istiyoruz. Küçük bir parça değil, ilk oyuna bir genişletme değil. Overwatch 2 ilk oyunun yerine geçecek bir evrim ve bence bu gerçekten çok heyecan verici."
 
Overwatch 2 PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için geliştiriliyor ve 2022'de çıkması bekleniyor.

PvP, PvE, karakterlerdeki değişiklikler, savaş sistemi, hikaye detayları, kahraman görevleri dahil pek çok detayı ve oynanış görüntüsünü aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Overwatch 2 Overwatch 2 Blizzard Entertainment Blizzard PvP PvE PS4 Xbox One Switch PC
BlizzConline 2021 Açılış Seremonisindeki Tüm Duyurular Bir Sonraki Steam Oyun Festivali Haziran'da
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.2.2021 10:58:43

0
Bu kadar nankör bir oyuncu topluluğu yok herhalde. Adamlar isteselerdi "devam oyunu bu, ilk oyunu oynayanlar elveda" diyip yeni oyunu almak zorunda bırakabilirlerdi, ancak onun yerine ilk oyunu teee 2016'da satın alanlara dahil yıllar boyunca ücretsiz güncelleme sunmaya devam edeceklerine söz verdiler. Eminim bunu demeselerdi insanlar bunun gerçekten devam oyunu olduğuna inanır ve CoD gibi alırlardı. İlk oyuna sahip olanlar için yeni tüm PvP içerikleri zaten bedava, isteyenler için PvE'yi ayrı olarak satacaklar. Hani ne yapsınlar 5 yıl önce aldığınız oyun için onlarıda mı ücretsiz versinler? Adamların oyun sattıktan sonra tek kaynağı lootboxlar ki lootbox içindeki her şey 30 dakika oynayarak elde edilebiliyor. R6S gibi yeni season passler, battle passler satmıyorlar. Oyuna gelen herhangi bir karakter ve harita direk olarak oyuna sahip olanlara veriliyor. Peki o zaman bu adamlar nasıl para kazansın? Ve ek olarak adamlar PvE için tonla şey yapmışlar. 32+ kahraman için yetenek ağaçları, hikaye modu için özel haritalar, coop oyun modları için halihazırda olan haritaların genişletilmiş halleri. Başka bir oyun bunların yarısı ile gelse 60 birim fiyat etiketini kabul ederdiniz ancak sırf yapımcılar orijinal oyuncuları geride bırakmak istemediği için bunun devam oyunu olduğunu kabul edemiyorsunuz. Sizin hak ettiğiniz şey bol bol oyun içi ödeme, bomboş açık dünyalar, yıllık codlar, battlepassler. Oyuncu kitlesinin ne kadar ağlak olduğunu ara sıra unutuyorum...

BSC Misafiri

21.2.2021 12:53:14

0
Bazı arkadaşlar paragoz demiş adamlar yıllardır bir kurus almada oyunu desteklediler etkinlikler yaptılar bırakın da çıkarsınlar nankorler

White Death

20.2.2021 21:13:17

0
Eskisi olana oyun bedava veriyorlar zaten bi sakin

keremec

20.2.2021 19:22:29

+1
PvP kısmı zaten ilk oyunun sahipleri için ücretsiz olacak deniliyor. Overwatch sahibiyseniz görsel geliştirmeler size de gelecek yani. Oyuncu kitlesini bölmek mantıklı bir davranış olmazdı zaten. Ücretli olacak kısım ise hikaye modu ve pve görevler. Sadece bu kısım için her heroya özel skill ağacı yapmışlar ve örnek gösterdikleri de gayet dolu gözüküyordu. Bir de bunu tüm herolar için yapacaklar. Eğer dedikleri kadar dolu bir içerik olacaksa tam oyun fiyatını hak eder bence.

BSC Misafiri

20.2.2021 18:39:34

0
Rainbow six siege oyunu ve ubisoft şirketine helal olsun ücretsiz güncelleme ile 5 sezon oyunu sadece geliştirdiler bu overwatch ise sadece güncelleme yerine oyunun 2 versiyonu 1 birinci oyun ile aynı bide 450 tl ps4 millete iteleyecekler

BSC Misafiri

20.2.2021 18:39:27

0
Bir zamanlar hype yemiş ancak sonradan yavaş yavaş ölmüş bir oyun. Acaba bu da hiçbir şeyi değiştirmeden tekrar "Belki hype yeriz la gene?" Düşüncesinde yapılmış MvM modu. Oyunu oynadığım 107 saate yazıklar olsun la xd

einhander

20.2.2021 18:07:01

+1
oyle dusunme actıvısıon satın aldıkdan sonra para kazanma hırsı olarak muhtesem bır degısım yasadılar

deadlight54

20.2.2021 16:49:18

0
Sırf görsel iyileştirme ve iki-üç özellik için Overwatch 2 adı altında çıkarmaya çalışmak, tam bir paragözlülüktür. Onun yerine Overwatch’a destek verseydiniz daha iyi olmaz mıydı?

BSC Misafiri

20.2.2021 16:27:29

0
Eee aynısı bu

furandor

20.2.2021 15:36:24

+9
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Overwatch 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız