Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Overwatch 2 ve Diablo 4'ten Yeni Detaylar Şubat Ayında BlizzConline Etkinliğinde

 
 
Pandemi nedeniyle iptal edilen Kasım ayındaki BlizzCon 2020 yerine 19 ve 20 Şubat 2021 tarihlerinde BlizzConline düzenlenecek ve Blizzard Entertainment etkinliğe getireceği oyunlar hakkında bilgiler vermeye başladı.
 
Overwatch 2 yönetmeni Jeff Kaplan, oyunla ilgili daha fazlasını BlizzCon 2020 etkinliğinde duyacağımızı belirtti ve "Overwatch 2 hakkında konuşmak için sabırsızlanıyoruz. Overwatch 2 için daha fazlasını göstermek için sabırsızlanıyoruz." dedi. 
 
Diablo 4 yönetmeni Luis Barriga ise "Bir sonraki güncellememiz yazı şeklinde değil BlizzConline etkinliği üstünden paylaşılacak. Bunun ne olacağına dair pek çok varsayım okuduk ve etkinlikte epey önemli bilgiler paylaşacağımızı söyleyebiliriz. Sürprizi bozmadan biraz ipucu vermek gerekirse BlizzCon'da gördüğünüz kamp ateşi ekranının yeni bir versiyonu karşınızda olacak." diye belirtti. 
 
Overwatch 2 PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için duyurulmuştu. Çıkış tarihi henüz belli değil.

Diablo 4 PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyurulmuştu. Onun da çıkış tarihi yok.

Bu haberin bağlantısı
URL
Overwatch 2 Overwatch 2 Blizzard Entertainment Blizzard PvP PvE PS4 Xbox One Switch PC
Skyrim Konsol için Xbox Game Pass'e Eklendi, Xbox Series X|S'te 60FPS Oynamak Mümkün Monster Hunter World: Iceborne Genişlemesinin Yönetmeni Capcom'dan Ayrıldı

BSC Misafiri

17.12.2020 19:18:27

0
Overwatch 2 çok lazım olmayan bi oyundu zaten 1 yani normal Overwatch zaten grafikler iyi herşey iyiydi 2.sinin çıkması saçma bence bende Overwatch oynuyorum 2 sinede baktım 2si gerekszi (bence)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Overwatch 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız