Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Overwatch 2, 25 Milyon Oyuncuya Ulaştı

 
 
Activision ve Blizzard tarafından oyunculara sunulan oynaması ücretsiz rekabetçi nişancı oyunu Overwatch 2, ilk piyasaya sürüldüğünde çok sayıda tepki çekti Ancak tüm bu tartışmalara ve tepkilere rağmen oyunun 25 milyon oyuncuya ulaştığı açıklandı. Resmi Twitter hesabına göre 25 milyon oyuncu sayısına sadece on günde içinde ulaşıldı.
 
Overwatch 2'de, yeni oyuncuların rekabetçi modun kilidini açması için 50 hızlı maç kazanması ve oyundaki tüm karakterlerin kilidini açmak için de yaklaşık 100 maçı tamamlaması gerekiyor. 
 
Overwatch 2,  2016'da çıkış yapan nişancı oyunu Overwatch'ın devamı niteliğinde. Oyunu Battlenet başlatıcısı üzerinden indirip oynamaya başlayabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Overwatch 2 Overwatch 2 Blizzard Entertainment Blizzard PvP PvE PS4 Xbox One Switch PC
Dead Space Remake için Genişletilmiş Oynanış Videosu Yayınlandı Uncharted: Legacy of Thieves Collection PC Sistem Gereksinimleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

xenferious

21.10.2022 09:32:23

0
oyunda optimizasyon çok iyi.

RocK__StaR

17.10.2022 15:01:37

0
Bana hile denk geliyor bıraktım bu oyunu

encuni

16.10.2022 22:37:49

0
Oyunun şuanki hali cok kötü , 5v5 olmuyor 1 tank ölünce otomatik kaybedıyorsun çünkü tanklar cok zor ölüyor , eksik tank olduğu için 2 heaker habire heal atıyorlar ve bu yüzden karşı takımın tankını artık öldüremiyorsun. karman corman savaş dönüyor. Yeni maplarda bildiğin koridor savaşları. Artık 1 tane skin almak için yaklaşık 8 ay boyunca haftalık gorevlerı yapmanız lazım .Tek skin parası ise 240tl galiba Ow1 nin kıymetini bilemedik Bunu bir tek blizzard yapabilirdi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Overwatch 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız