Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Outward: Definitive Edition Switch Konsoluna Geliyor

 
 
Yayıncı PLAION ve geliştirici Nine Dots Studio, açık dünya fantezi temalı rol yapma oyunu Outward: Definitive Edition sürümünün Switch konsoluna geleceğini açıkladı. Oyunun Switch sürümü 2024 yılında karşımıza çıkacak. Oyunun bu portu SneakyBox adlı stüdyo tarafından geliştiriliyor.
 
Switch konsoluna özel çeşitli seçenekler yer alacak 
 
 
 
Outward: Definitive Edition açık bir dünyayı bizlere sunuyor ve oyun içerisinde karakter odaklı bir yapı yer alıyor. Aynı zamanda stüdyonun CEO'su ve yaratıcı yönetmeni Guillaume çeşitli açıklamalarda bulunuyor ve şunları aktarıyor: “Oyunu uzun süre önce Switch konsoluna getirmeyi düşündük ancak birçok endişemiz bulunuyordu. Oyunun kapsamı nedeniyle Switch konsoluna adapte edip edemeyeceğimiz konusunda tereddüt içerisine girdik. Ancak yeni ekiple beraber bu tereddütler ortadan kalktı ve artık sizlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.”
 
Outward: Definitive Edition ilk olarak 17 Mayıs 2022'de PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden) için piyasaya sürüldü. Orijinal Outward oyunu 26 Mart 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülmüştü.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu RPG pc Outward Definitive Edition
Epic Games 500 TL'lik Oyunu Ücretsiz Veriyor! Epic Games Kış İndirimleri: 300 TL Altı Oyunlar

BSC Misafiri

21.12.2023 21:04:39

0
Oyunu çok seviyorum ama ps4 sürümünde bile çok kötü performansı var. Switch için özel bir çaba yoksa nasıl bir şey çıkacak merak ediyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Outward Definitive Edition
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız