Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Origin'in Ücretsiz Oyun Programı On the House Sonlandırıldı

 
Electronic Arts'ın Origin üzerinden tüm PC kullanıcılarına ücretsiz oyunlar sunduğu ‘On the House’ programı sonlandırıldı.

Origin Access Premier çıkış tarihinin duyurulmasıyla birlikte Origin üzerindeki ‘On the House’ sayfası kapatıldı ve ardından Electronic Arts temsilcisi PC Gamer'a yaptığı açıklama ile birlikte programın emekliye ayrıldığını resmi olarak doğruladı.
 
"Origin On the House emekli oldu ve oyunlar artık bu program yoluyla sunulmayacak. Bu değişiklik, söz konusu tarihten önce hizmetten faydalanan oyuncuları etkilemez—oyunları sonsuza kadar tutabilirler."
 
"On the House'un bu bölümünün sona ermesine rağmen, oyuncularımıza pek çok harika oyun sunduğumuzdan dolayı mutluyuz. Hizmetimizi geliştirmenin ve kullanıcılarımıza daha iyi bir deneyim sunmanın yollarını sürekli olarak arıyoruz ve topluluğumuzun bir parçası oldukları için herkese teşekkür ediyoruz." 
 
‘On the House’ ilk olarak 2014'te başlamıştı ve bugünü kadar Bejeweled, Battlefield 3, Dead Space, Theme Hospital, Syndicate, Peggle ve Dragon Age: Origins oyunları dahil olmak üzere toplam 35 adet ücretsiz oyun dağıtıldı.
 
Origin Access sisteminin gelişmiş versiyonu Origin Access Premier pazartesi günü hizmet vermeye başlayacak. Origin Access Premier abonelik fiyatı ise bir aylık $14.99 ve bir yıllık $99.99 olacak.
 
Origin Access Premier hakkındaki detaylara buradaki haberden ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER pc bsc
Kingdom Hearts III 80 Saatten Fazla İçerik Sunacak Shadow of the Tomb Raider'ın Yeni Fragmanı Lara Croft'un Tırmanma Tekniklerini Gösteriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Johnny Silverhand

1.8.2018 14:35:43

0
Nfs, Dead Space, Bf 3’den sonra patates oyunları dağıtmaya başlamışlardı. İyi oldu sonlandırılması zira hep Peggle oyununu dağıtıyorlardı.

ReDeYe_46

30.7.2018 00:36:19

+1
İmajlarını düzelttiler herhalde :)

BSC Misafiri

30.7.2018 00:02:22

+2
Deas space gibi efsane bir oyunu vermişlerdi.

deliliktir

29.7.2018 23:16:34

+1
Uzun zamandır yeni oyun sunmuyorlardı yanlış değilsem. Şaşırmadım yani. Üzücü yine de.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız