Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

OpenAI'ın Yeni Yapay Zekası, İnsanlara Karşı 500. Zaferini Elde Etti!

 
     Amerika San Francisco'da kurulan ve kâr amacı gütmeyen yapay zeka araştırma şirketi OpenAI, geçtiğimiz günlerde yeni yapay zekası OpenAI Five'ı Dota 2 oyununda test etti. İlk karşılaşmasını 2018 Dünya Dota 2 Şampiyonu OG takımına karşı oynayan OpenAI Five, şampiyon takımı 30 dakika içerisinde mağlup etmeyi başardı. Araştırmacılar, bir önceki sisteme göre 5 yapay zeka botunu barındıran, rakibi ve oynayış tarzını analiz eden yeni yapay zeka oluşturdu. Aynı zamanda yapay zekanın insan takımında da oynanması amaçlandı.
 
     Şampiyon takımla maç yapılmasının ardından duyuru yapan OpenAI şirketi, OpenAI Five'ı oyunculara açık bir rekabet sistemi içerine soktu. Bu sisteme göre oyuncular 1 hafta boyunca OpenAI Five'a meydan okumak için sıraya girdiler. 1 hafta sonucunda şirketin CTO'su Grog Brockman'ın yaptığı açıklamaya göre; OpenAI Five, insanlara karşı 500 zafer elde ederken yalnızca 1 kez yenildi. Yenildiği takım ise Tayland profesyonel Dota 2 takımı Alpha Red olarak açıklandı. Şirket, OpenAI Five'ın bu yenilgisinin ardından yapay zekanın kazanma oranını %100'den %99.8'e güncelledi.

Bu haberin bağlantısı
URL
dota dota 2 valve icefrog rts rpg pc Defence of the Ancients 2 oynaması ücretsiz free to play f2p ücretsiz oyun
Sega Genesis / Mega Drive Mini Oyun Listesi 11-20 Duyuruldu MSI 2019 Ön Eleme Kura Çekimi 23 Nisan Tarihinde Gerçekleşecek

Watton1

21.4.2019 00:23:44

0
https://www.youtube.com/watch?v=L0K6Cb1ZoG4
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dota 2
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız