Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ooblets PC'de Epic Games Store'a Özel Olacak

 
Geliştirici Glumberland tarım, kasaba hayatı ve yaratık koleksiyonu oyunu Ooblets'in PC'de bir süre boyunca Epic Games Store'a özel olacağını duyurdu.

Glumberland tarafından anlaşma ile ilgili yapılan açıklama:
 
"Büyük bir karar almamız gerekti ve bu kararı kolayca almadık.
 
Tüm mağazalarda oyunu satıp kazanmak istediğimiz ortalama miktar kadar Epic bize minimum satış garantisi verdi. Bu, bizim omzumuzdan büyük bir yükü indiriyor çünkü artık neyin önemli olduğunun farkındayız; oyunun başarısız olmayacağını ve ebeveynlerimize geri taşınmak zorunda kalmayacağımızı biliyoruz. (Sizi seviyoruz ve değerinizi anlıyoruz ebeveynler). 

Şimdi stüdyonun ekonomik durumu hakkında endişelenmeden oyunu yapmaya odaklanabiliriz. Sağladıkları net para, üretimi hızlandırmaya ve oyuna güzel şeyler eklemek için daha fazla yardım ve kaynak alabileceğimiz anlamına geliyor."

Ooblets PC ile birlikte Xbox One için de çıkacak.

E3 2018'de yayınlanan fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Google, Play Pass Adlı Bir Oyun ve Uygulama Abonelik Hizmeti Geliştiriyor Ghost Recon Breakpoint'in Yeni Fragmanında PC Özellikleri Tanıtılıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız