Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

One Piece: Pirate Warriors 4 ‘Eustass Kid’ ve ‘Switch Versiyonu’ Fragmanı

 
Bandai Namco, One Piece: Pirate Warriors 4 için Eustass Kid karakterinin tanıtıldığı beş dakikalık ve Switch versiyonuna özel bir dakikalık yeni fragmanlar yayınladı.
 
Oyun hakkında:


PIRATE WARRIORS serisi popüler anime ONE PIECE ile WARRIORS serisinin heyecan dolu aksiyonuyla başarılı bir şekilde birleştirerek tüm dünyada dört milyondan fazla satışa ulaşan fenomen yarattı!

"Sadık dostlarınla maceradan maceraya koşarken düşman sürüleriyle sıkı çarpışmalara girme" konsepti ile animeden fırlamışçasına gerçek, heyecan verici ONE PIECE aksiyonunu tecrübe et!

ONE PIECE: PIRATE WARRIORS 4, PIRATE WARRIORS macerasının ulaştığı son noktadır! "Gerçek bir ONE PIECE savaş meydanı tecrübesini tatma" konsepti temel alınan bu oyunda binalar çarpışmalarda paramparça olacak ve tüm saldırıların ortalığa yaydığı duman ve toz sizi ONE PIECE dünyasının derinliklerine alıp götürecek!

Daha önceki oyunlarda elde edilemeyen taze öğelerle bezenerek PIRATE WARRIORS aksiyonu artık çok daha heyecan dolu bir marka haline geldi! 

 
One Piece: Pirate Warriors 4 PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için 27 Mart'ta çıkacak.

Fragmanları aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
One Piece: Pirate Warriors 4 One Piece Bandai Namco
The Witcher Oyuncularından Kristofer Hivju, Koronavirüs Test Sonucunun Pozitif Çıktığını Açıkladı Trials of Mana'nın Demosu 18 Mart'ta Yayınlanacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
One Piece: Pirate Warriors 4 ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız