Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Omega Crafter Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Geliştiriciliğini Preferred Networks ekibinin üstlendiği açık dünya hayatta kalma oyunu Omega Crafter'ın çıkış tarihi açıklandı. Açıklanan bilgilere göre oyun 28 Mart tarihinde Steam platformu üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyun tam sürüm olarak değil erken erişim sürümü ile piyasaya sürülecek.
 
Açık dünyada farklı mekaniklerin harmanlandığı bir yapım 
 
 
 
Bugünden itibaren 13 Şubat tarihine kadar sınırlı süreli olarak da ücretsiz bir demonun mevcut olduğunu belirtelim. Bunun dışında geliştirici ekipte yer alan kurucu ortak ve CEO Toru Nishikawa, oyun hakkında şunları aktarıyor:
"Robotlar her geçen gün hem endüstride hem de evlerde daha yaygın bir hale geliyor. Temelinde otomatikleşmenin yer aldığı bir oyunu sizlerle paylaşmaktan heyecan duyuyoruz. Oyunda çeşitli programlamaları kullanarak geleceğe yeni bir yaklaşım sunmayı hedefliyoruz."
 
Oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca yetenekli bir mühendis olarak maceraya atılıyorsunuz ve burada kötü niyetli programların saldırısına karşı koymaya çalışıyorsunuz. Açık dünya içerisinde bir yandan bu tehlikelere karşı göğüs germeye çalışırken, diğer yandan şehirler inşa edebiliyor ve daha fazla alana yayılabiliyorsunuz. Oyunun aynı zamanda yeni bir fragmanı yayınlanmış durumda. Bu fragmanı da aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Omega Crafter
Blizzard Bir Süredir Geliştirdiği Hayatta Kalma Oyununu İptal Etti Ruiner Stüdyosu Ekibin Yüzde 80'ini İşten Çıkarıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız