Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blizzard Bir Süredir Geliştirdiği Hayatta Kalma Oyununu İptal Etti

 
 
Geçtiğimiz günlerde bildiğiniz üzere Blizzard ekibinin yeni bir projeyi iptal ettiği ortaya çıktı. İptal edilen proje hakkında şu anda yeni detaylar gün yüzüne çıkmış durumda ve oyunun hayatta kalma türü ile beraber karşımıza gelmesi bekleniyordu. Ancak ne yazık ki beklenen olmadı.
 
Teknik sorunlar nedeniyle iptal edilen bir proje 
 
 
 
Geçtiğimiz Perşembe günü Microsoft, Xbox, Bethesda ve Activision Blizzard stüdyolarından toplamda 1.900 kişiyi işten çıkaracağını duyurdu. Bu kapsamda Blizzard başkanı Mike Ybarra ve baş tasarım sorumlusu Allen Adham'ın stüdyodan ayrıldığı doğrulandı. Bunun yanı sıra Ocak 2022 tarihinde ise isimsiz bir hayatta kalma oyununu geliştirme aşamasında olduğu ortaya çıktı.
 
Bir süredir geliştirilme aşamasında bulunan bu proje Bloomberg'in yayınladığı rapora göre kullanılan oyun motorundaki teknik sorunlar nedeniyle iptal edildi. Başlangıçta Unreal Engine oyun motoru ile beraber geliştirileceği ve hatta bir prototipinin oluşturulmuş olduğu belirtildi. Ancak geliştirici ekip içerisinde yer alan yöneticiler, teknolojinin bu oyun motoruyla beraber yeterli olmayacağını ve 100 oyuncuya kadar genişleyen bir haritanın ortaya çıkmayacağını aktardı.
 
Hem yöneticilerin kararı hem de teknik sorunlar nedeniyle bu proje şu anda ne yazık ki hayata geçirilememiş bir şekilde rafa kaldırıldı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle yazılım microsoft uygulama
Helldivers 2 Çıkışa Artık Yakın Omega Crafter Çıkış Tarihi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Microsoft
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız