Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Odadan Kaçış Oyunu Escape Academy için Yeni DLC Geliyor

 
 
Yayıncılığını iam8bit ve Skybound Games'in geliştiriciliğini ise Coin Crew Games'in üstlendiği odadan kaçış bulmaca oyunu Escape Academy'nin ikinci indirilebilir içeriği (DLC) geliyor. Escape from the Past adlı yeni DLC 19 Haziran'da oyunculara sunulmayı bekliyor. Yeni ek paket Escape Academy Season Pass'in bir parçası olarak da satın alabiliyorsunuz.
 
Yeni ek paketle daha fazla bulmaca içeriğine erişebiliyorsunuz
 
 
 
Escape from the Past paketiyle beraber oyuncular sevilen Escape Room formatına yeni bir yaklaşım elde edebiliyor. Polisiye temalı bir gizemi çözmek için atılacağımız bu macerada beş yeni bölüm yer alıyor. Ek paket içerisinde akademi öğrencileri Sandra Solange ve Eel Barnes'a katılabiliyor ve Müdür'ün ölmesini isteyen kötü bir adamın maskesini düşürme görevini üstleniyoruz.
 
Genişletme paketi içerisinde bir Akademi spor etkinliğinde bir kaza meydana geliyor. Bu kazanın ardından Sandra ve Eel, katilin kim olduğunu anlamak ve okulu bu durumdan kurtarmak için şüphelileri sorgulamaya koyuluyor. Biz de bu kapsamda çeşitli roller üstleniyor ve öğretim üyelerinin her birini araştırmakla yükümlü hale geliyoruz.
 
İlgi çekici içerikleriyle yeni genişletme paketi umarız ki bizlere güzel bir deneyimin kapısını aralar.
 
Öte yandan Escape Academy şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için mevcut. Temel oyunu ve tüm indirilebilir içeriği içeren Complete Edition bu sonbaharda Switch konsollarına gelmeye hazırlanıyor.
 
Escape Academy - Escape from the Past DLC duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Escape Academy Escape from the Past DLC ek paket
Point Blank Yeni Harita Taktikleri Tartışmalı Irak Savaşı Oyunu Six Days in Fallujah Steam'e Geliyor!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Escape Academy,
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız