Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Obsidian Yeni Oyunumuzda Mikro Ödeme Olmayacak Diyor

 
   Geçtiğimiz ay Take-Two Interactive CEO'su Strauss Zelnick'in yaptığı açıklama ile birlikte şirketin ileride çıkacak tüm oyunlarına mikro ödeme seçenekleri eklemeyi planladığı ortaya çıkmıştı ve geçtiğimiz günlerde de Take-Two Interactive bağımsız geliştiricilerin oyunlarının dağıtımını üstlenecek Private Division'ı kurdu.

   Private Division'ın dağıtımını üstleneceği oyunlardan birisi de Obsidian Entertainment'ın henüz resmi olarak duyurulmamış rol yapma oyunu ve belirtilene göre stüdyonun bu yeni oyununda mikro ödeme bulunmayacak.
 
   "Selamlar Obsidian hayranları." dedi resmi forumları üzerinden açıklama yapan Obsidian Entertainment. "Yeni rol yapma oyunumuz konusunda son derece heyecanlıyız ve sizin de aynı heyecanı paylaştığınızı biliyoruz. Keşke size şu anda her şeyi söyleyebilseydik.... ancak doğru zaman gelinceye kadar bekleyeceğiz. Konuşmak istediğimiz konu çoğunuzun bize yönelttiği bir soru: "Yeni gelecek oyunda lootboxes ya da diğer mikro ödemeler bulunacak mı? Cevap basitçe: 'hayır.' Oyunumuzda hiçbir şekilde mikro ödeme olmayacak." 
 
   Obsidian Entertainment'ın yeni rol yapma oyunu hakkında ise pek bir bilgi bulunmuyor. Tim Cain, Game Informer'a yaptığı bir açıklamada eğer insanlar önceki rol yapma oyunlarımızı beğendiyse bunu da beğenecekler demişti. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Game Informer rpg obisidian entertainment pc kickstarter project eternity pillars of eternity
Haftanın Espor Gündemi: 6 Call of Duty: WWII Yılın En Çok Satan Oyunu Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Omisis046

19.12.2017 23:50:37

0
Mikro ödeme yoksa makro ödeme vardır.

Johnny Silverhand

19.12.2017 11:06:46

0
Fallout’da mikro ödeme saçma olurdu zaten.

BSC Misafiri

18.12.2017 10:57:13

0
Helalllll:)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pillars of Eternity
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız