Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Obisidian Entertainment'ın Yeni Oyunu Grounded'tan Oynanış Videosu Paylaşıldı

 
 
Yayıncılığını Xbox Game Studios'un yaptığı, geliştiriciliğini ise Obsidian Entertainment'ın yaptığı birinci şahıs bakış açısına sahip co-op hayatta kalma oyunu Grounded'tan oynanış videosu paylaşıldı. Oynanış videosu PAX East 2020 etkinliğinde gösterildi.
 
15 dakikadan oluşan bu oynanış videosunda geliştiricilerle yapılan soru - cevap etkinliği de videonun anlatım sesi olarak sunuluyor.
 
Videoda oyunun temel oynanış özelliklerini görüyoruz. Karakter çeşitli eşyalar topluyor ve bazen de savaşmak zorunda kalıyor. Savaşmak zorunda kaldığı düşmanlar ise uğur böceği ve karınca. Ayrıca oyunun crafting sistemini de görüyoruz.
 
Soru cevap bölümünde ise dikkat çeken birkaç nokta var. Oyunun, bir evin arka bahçesinde geçeceği açıklanmıştı ancak söylenene göre oyunun ilerleyen bölümlerinde farklı yerlere de gidebileceğiz gibi duruyor. Çünkü geliştiriciler oyunun monotonlaşmasını istemiyor. Ayrıca çim veya mantar gibi bitkilerin de toplandıktan sonra tekrar büyüyeceğini söylüyorlar. Son olarak ise oyunun cross-play özelliğini de destekleyeceği söyleniyor. Yani başka platformda oynayan arkadaşınız ile birlikte oyunu oynayabileceksiniz. 
 
Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Grounded ilkbahar 2020'de Xbox One ve PC için çıkacak. Xbox Game Pass'e de dahil olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure Grounded Microsoft Obsidian Entertainment birinci şahıs co-op hayatta kalma oyunu Xbox One PC
Shadowgun War Games Bir Milyon İndirmeye Ulaştı The Division 2: Warlords of New York'un Erişime Açılma Saati ve İndirme Boyutları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grounded
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız