Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oasis Games, İlk PlayStation 4 Oyununu Duyurdu

 
      Oasis Games, geçtiğimiz günlerde Çin’de büyük bir atılım gerçekleştirerek 2015 yılında Çin pazarına resmi olarak giriş yapan Sony’nin Çin ayağı Sony Computer Entertainment Shanghai (SCES)’ın ilk resmi PlayStation partneri oldu.
 
     İşbirliğinin ilk meyvesi ise PS4 platformu için hazırlanan KOI adlı oyun. Oasis Games tarafından yayınlanacak bu renkli oyunda insanların kirlettiği suları temizlemek için son umut kaynağı olan yalnız bir koi balığının macerasına ortak oluyoruz.
 
      Yan görevler açısından zengin olan KOI’de, hikâyeyi anlamanıza yarayacak anı parçalarını bulmaya çalışacak, küçük balıkları birleştirecek, yıldız toplayacak ve tüm bunları yaparken düşman Siyah Balıklara yakalanmamaya çalışacaksınız. Yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
     

Bu haberin bağlantısı
URL
kodoku playstation 4 playstation vita ps vita korku korku oyunu
Red Dead Redemption 2, 3D Tasarımcısı Tarafından Listelendi Battleborn'un Tüm Platformlar için Herkese Açık Betası Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Zağanos...

23.3.2016 23:24:56

0
Şimdi Oasis games türk şirekti mi onu anlayamadım,başka bi haberde onun gibi bi şey diyodu ama...

SOLID SNAKE

23.3.2016 18:13:12

0
Bir ara Türk oyun stüdyosu vardı Lamagama isimli. PS3 e özel Quadratum Mortis (Er Meydanı) isimli oyun geliştiriyorlardı, yalan oldu o herhalde. PS4 çıktı yıllar geçti halen haber yok.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız