Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

OXENFREE II: Lost Signals'ın çıkış tarihi belli oldu

 
 
Yayıncılığını MWM Interactive ve geliştiriciliğini Night School ekibinin üstlendiği macera, gizem, keşif oyunu OXENFREE II: Lost Signals, 12 Temmuz'da PlayStation 5, PlayStation 4, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Ön siparişler şu anda PlayStation Store ve Nintendo eShop üzerinden mevcut. Oyunun PS Store fiyatı 239,00 TL, Switch fiyatı 14.99 dolar, Steam fiyatı ise henüz belli değil. Oyun ayrıca Türkçe dilini destekliyor.
 
Devam oyunu geliyor
 
 
 
Bizleri yeni maceralara sürükleyecek OXENFREE II: Lost Signals Temmuz ayında geliyor. Nigh School Studio'nun kurucu ortağı ve stüdyo yönetmeni Sean devam oyunu hakkında şunları söylüyor:
 
"OXENFREE II: Lost Signals ile orijinal oyunun temel yapısı korunuyor. Bu orijinal yapıyı sizler için daha da geliştiriyor ve genişletiyoruz. Bu devam oyunuyla beraber sizlere yeni maceraları sunmayı hedefliyor ve yepyeni bir hikayeyi sizlere aktarmak istiyoruz."
 
OXENFREE olaylarından beş yıl sonrasını konu alan OXENFREE II'de Riley adlı karakteri kontrol ediyor ve gizemli radyo sinyallerini araştırmak için memleketi olan Camena'ya dönüyoruz. 
 
OXENFREE II: Lost Signals çıkış tarihi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Oxenfree II: Lost Signals MWM Interactive Night School Studio doğaüstü gizem macera
Epic Games, Horizon Chase geliştiricisi AQUIRIS stüdyosunu satın aldı Monster Hunter Rise: Sunbreak için yeni güncelleme geldi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oxenfree II: Lost Signals
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız