Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ONI : Road to be the Mightiest Oni için Açılış Sinematiği Yayınlandı

 
 
Yayıncılar Clouded Leopard Entertainment ve Shueisha Games ile geliştirici Kenei Design, 3D aksiyon oyunu ONI: Road to be the Mightiest Oni'nin açılış fragmanını yayınladı.
 
Oyunun açıklaması şu şekilde:
 
Gururunuzu geri kazanmak için düşmanlarınızın ruhlarını kırın. Kisejima'da iblis savaşçı Kuuta ve ortağı Kazemaru bu ruhları bir duruşmaya davet ediyor. Hepsi hem insan hem de kötü canavar olan Momotaro'yu yenmek için... Bir ada macerasına çıkarken gökyüzü ve rüzgarın hikayesi. 
 
Oyunun geçtiği Kisejima, düşmanlarla savaşmaktan eskort görevlerine kadar çeşitli zorluklara sahip üç bölgeye ayrılmıştır. Oyuncu aynı zamanda bir ebeleme oyunu gibi peşindeki canavarlardan kaçarak ve yükseltilmiş sopalar satın almak için kümeler halinde büyüyen mantarları toplayarak seviye atlayabilir. 
 
ONI: Road to be the Mightiest Oni, 2022'de PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera
Rol Yapma Oyunu Wuthering Waves için TGS 2022 Fragmanı Yayınlandı PowerWash Simulator PlayStation ve Switch Konsollarına Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ONI: Road to be the Mightiest Oni
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız