Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nioh Collection PS5 için Duyuruldu

 
Yayıncılar Koei Tecmo ile Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Team Ninja, Nioh Collection'ı PlayStation 5 için duyurdu.

5 Şubat 2021'de çıkacak.
 
Nioh Remastered – The Complete Edition ve Nioh 2 Remastered – The Complete Edition'ı içerecek. Ayrı olarak da satın alınabilecek.
 
İki oyun da 4K çözünürlük, 120FPS'ye kadar kare hızı, ultra hızlı yükleme süreleri, 3D ses, dokunsal geri bildirim, uyarlanabilir tetikler ve PlayStation 4'ten kayıt dosyası transferi destekleyecek.
  
Nioh 2'nin yeni indirilebilir içeriği The First Samurai 17 Aralık'ta PlayStation 4 için geliyor. Tüm indirilebilir içeriklerin tamamlanmasıyla Nioh 2 – The Complete Edition PlayStation 4 ve PC için 5 Şubat 2021'de çıkacak.
 
PlayStation 4'te Nioh 2 – The Complete Edition'a sahip olanlar, PlayStation 5'te Nioh 2 Remastered – The Complete Edition'a ücretsiz sahip olacak. PlayStation 4'te Nioh 2'nin standart sürümüne sahip olanlar PlayStation 5'te Nioh 2 Remastered'a ücretsiz sahip olacak. PlayStation 4'te indirilebilir içerikleri ayrı olarak aldıysanız onlar da aktarılacak.
 
Nioh 2 – The Complete Edition (PS4), Nioh 2 Remastered – The Complete Edition (PS5), Nioh Remastered – The Complete Edition (PS5) ve Nioh Collection (PS5) ön siparişleri 20 Kasım'da PlayStation Store'da başlıyor. 
 
Nioh Collection duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nioh Collection Nioh 1 Remastered Nioh 2 Remastered PS5
Nioh 2 PC'ye Geliyor Cyberpunk 2077 ‘Night City Wire: Beşinci Bölüm’ 19 Kasım'da
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.11.2020 21:01:43

+1
Eh yeter be aynı oyunların lacivertini oynamayamı aldı millet bu konsolu adam.gibi yeni duyuru Yapın yeni nesil oyun çıkartın

gamerasi

13.11.2020 17:23:40

0
120 fps 4K da olmaz diye düşünüyorum. 2. oyun için bunu satın alırız artık.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nioh Collection
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız