Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nioh 2'den Yeni Boss Savaşı Videosu

 
Yayıncılığını Koei Tecmo'nun yaptığı, geliştiriciliğini Team Ninja'nın yaptığı Nioh 2'den yeni bir oynanış videosu paylaşıldı. Bu yeni paylaşılan 18 dakikalık oynanış videosunda dövüş mekaniklerini daha yakından görebiliyoruz.
 
Bu yeni oynanış videosunda, "Kasha" ile yapılan boss savaşını, ana karakterimizi ve yeni silah olarak oyuna eklenen çift baltayı görüyoruz.
 
Bahsi geçen oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Nioh 2'nin 2020 yılının ilk aylarında PlayStation 4 için çıkması planlanıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure Nioh 2 Koei Tecmo Team Ninja
Watch Dogs: Legion, Rainbow Six Quarantine ve Gods & Monsters Yeni Nesil Konsollara da Gelecek Yakuza: Like a Dragon Oynanış Videosu Canlı Yayını 29 Ekim'de Düzenlenecek

gokuba

26.10.2019 06:39:01

0
Bu oyunun tek eksisi kahramanın sadece koşabilmesi ve yürümesi, sıçrama tırmanma diye bir şey yok oyunda, yere yapıştırılmış gibi oynuyorsunuz bütün oyunu, yer ninjası herif :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nioh 2
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız