Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo eShop Rusya'da Tamamen Kapandı: Satın Alım Yapılamayacak

 
 
Nintendo tarafından sunulan eShop (mağaza) dün itibarıyla Rusya'da fiilen kapanışını gerçekleştirdi. Game Developer tarafından ortaya çıkarılan belgelere göre Nintendo, mevcut "ekonomik kaygılar / durum" nedeniyle ülkedeki operasyonlarını resmi olarak durdurduğunu açıkladı.
 
Nintendo kapsamlı bir şekilde faaliyetlerini Rusya'da durdurdu 
 
 
 
Nintendo kapsamlı bir şekilde operasyonlarını Rusya'da bitirmeye devam ediyor. Geçen yıl Nintendo tüm donanım ve yazılım satışlarını Rusya özelinde askıya aldı ve Rus rublesi cinsinden satın alımların askıya alınmasının ardından eShop da bakıma alındı. Bakıma alınan mağaza sistemi şimdi ise tamamen işlemlerini durdurdu.
 
Mağazanın kapanmasının ardından artık Rusya'da oyuncular resmi olarak yeni bir satın alma işlemi yapamayacak veya indirme kodlarını kullanamayacak. Fiilen kapanan mağaza içerisinde en fazla daha önce satın alınan dijital bir içerik yeniden indirilebilecek.
 
Mail aracılığıyla gönderilen içerikte "Ekonomik göstergenin bir sonucu olarak Nintendo Europe, Rusya'daki faaliyetlerini durdurmaya karar verdi" ifadeleri yer alıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Nintendo Rusya
Tartışmalı Irak Savaşı Oyunu Six Days in Fallujah Steam'e Geliyor! Hideo Kojima, Metal Gear Solid 3 Remake Projesinde Olmadığını Doğruladı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.6.2023 20:26:11

0
Nintendo çokta önemli çokta tın Ruslar için

lextor

1.6.2023 20:03:11

0
Ülkemize gelseler desek kur ortada Bu arada aldığım bir duyuma göre Sony PlayStation Türkiye distribütörlüğünü kapatma kararında net imiş ve de bir distribütör ile anlaşmış. Muhtemelen Nintendo distribütörlüğünü yapan CD Media bu işi almış. Yandık dostlar. Bir aya kalmaz store da 3000 liraya gow Ragnarok görmeye hazır olun.

BSC Misafiri

1.6.2023 19:48:45

0
NCK: Gelir Türkiye'den alırlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız