Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Film İşine Girişiyor


     Geçtiğimiz Şubat'ta Miyamoto, Nintendo'nun Eğlence sektöründe olduğunu ve bu nedenle bazı markalarının sinema filmlerinin olmasına soğuk bakmayacağını söylemişti. Bugün ise Nintendo CEO'su Tatsumi Kimishima'ının açıklamasına bakılırsa önümüzdeki 2-3 sene içerisinde bir film gelecek.
 
     Şu an için pek fazla detay bulunmuyor ama Nintendo bu işi mümkün olduğunca kendi halletmek istiyor ve bu yüzden buna uygun bir çalışma modeli hazırlıyor. Yani daha önce çıkmış olan Mario ve Pokemon filmleri gibi üçüncü parti yerine direkt olaya kendisi el atacak. İlk film önümüzdeki senelerde gelecek ve zamanda devamı olacaktır.
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii Wii Nintendo
System Shock'un Remastered Versiyonu İçin Kickstarter Kampanyası Doom'un PS4 ve Xbox One Üzerindeki Performansı Test Edildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.5.2016 00:43:59

0
Çok sağ olasın Gökhan Yılmaz, sende olmasan Nintendo adına haber yapan olmayacak, üyenin fanatiğini anlarımda editörün bir firmadan nefret etmesini 10-15 yıldan beri ilk defa görüyorum. Bilginin bir tık ötede olduğu bir Dünya'da, bir insanın kendini bu kadar sığ tutabilmesi de çok komik.

costiyibas

16.5.2016 17:06:15

+1
bence zelda ve marionun animesi, pokemonun tv dizi filmi gelmeli

xLordRealx

16.5.2016 14:08:29

+2
Mariolardan güzel bir komedi, Zelda'lardan falan güzel macera filmleri çıkabilir tabi de konsol sektöründe olduğu kadar sinema sektöründe pay sahibi olmayı beklemeleri hata olur bence.

kralorti70

16.5.2016 12:47:35

0
Çok mutluyum <3333
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız