Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo, 3DS İçin Bir Başka Zelda Oyunu Planlıyor

 
     The Legend of Zelda'nın babası Shigeru Miyamoto, Nintendo'nun henüz açıklamadığı ve Nintendo 3DS'de çıkacak yeni bir Zelda oyunu fikri olduğunu belirtti.

Yatırımcılarla gerçekleştirilen Soru&Cevap kısmında konuşan deneyimli isim Nintendo'nun seriyi tamamen yeni bir şekle bürümeye çalıştığını ve bu konuda Zelda: A Link Between Worlds ile yolun yarısını geçtiklerini dile getirdi. Nintendo 3DS için geliştirilecek yeni Zelda için gizli planlara sahip olduklarını belirtirken, Wii U sürümünde de aynı hamlelerle seriye yeni bir kimlik kazandırma amaçladıklarını açıklayan Miyamoto sözlerine şöyle devam ediyor:

"The Legend of Zelda serisinin mimarisini değiştiriyoruz ve Nintendo Wii U'ya çıkacak yeni oyun öncesinde tamamen yeni Zelda portresini çizmek istiyoruz. Nintendo 3DS için şu an henüz duyurulmamış yeni fikirleri bekleyin."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN the legend of zelda alink to the past a link to the past 2 a link to the past II nintendo 3ds aksiyon macera rpg
Magic 2015: Duels of the Planeswalkers'ın Çıkış Tarihi Göründü Destiny'nin PvP Modları Göründü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lostrock

7.7.2014 12:52:17

+1
a link between worlds tam anlamıyla bir sanat eseriydi resmen çılgınlıktı yeni bir oyun beklemiyorum, bütün yeteneklerini kusmuşlardı o oyuna daha kalmamıştır...

RedBearded

7.7.2014 12:42:57

+1
Yeni zeldalar 3ds'e gelsin ama remake yada eski oyunlarla bağlantısı olmayan bir oyun olsun bence.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Legend of Zelda: A Link Between Worlds
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız