Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo 2DS'in Satışları 2 Milyonu Geçti


    Nintendo'nun DS serisi el konsollarının satış rakamları açıklandı. El konsolu piyasasını domine eden Nintendo'nun daha uygun fiyata, daha kısıtlı özelliklerle sunduğu Nintendo 2DS, pek de başarılı işler yapamamış görünüyor.
 
    Gelen haberlere göre Ekim ayında piyasaya çıkan Nintendo 2DS, şimdiye kadar 2.1 milyon sattı. Yılbaşı dönemini görmüş ve fiyatı daha uygun bir konsol için bu çok fazla sayılmaz fakat yine de konsolun bir üstü Nintendo 3DS'in hem XL, hem de normal modellerinin 42.7 milyon sattığı belirtiliyor.
 
    Bir önceki nesil Nintendo DS ise 154 milyonluk satışa ulaşmış görünüyor. Yani Nintendo DS'in gelmiş geçmiş en çok satan konsol olmasına çok küçük bir adım kaldı. Zira şu an o ünvan, 155 milyonluk satışla PS2'nin elinde bulunuyor.
 
    Bu arada, Nintendo 3DS'in önemli oyunlarından Animal Crossing: New Leaf satışlarının da 7 milyonu geçtiği duyuruldu. Pokemon X&Y ise 11 milyonu geçmişti. Yani Nintendo, el konsolu cephesinde Wii U'nun zararını bir hayli karşılıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
nintendo nintendo 3ds 3ds 2ds nintendo 2ds konsol
Humble Bundle'dan Codemasters Oyunlarına Kampanya Batman Arkham Origins'in Wii U DLC'leri İptal
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

intercityfirm1895

31.1.2014 12:20:01

0
3-4 ayda 2 milyon satmış konsol nasıl başarısız sayılıyor anlamadım. yılda 5-6 milyon yapar ki zaten nintendo yılda 15 milyon 3ds satıyor ortalama. ee bunun 3'te 1'i 2ds olursa beklentileri aşmış bile denebilir.

qqqqrpppp

31.1.2014 02:59:43

+3
türkiye'de de hala küçümsesinler.mario diye tükürük saçarak kahkaha atsınlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 2DS
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız