Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ninja Theory Yeni Oyunu Bleeding Edge'i Xbox One ve PC için Duyurdu

 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici Ninja Theory, dörde dört takım tabanlı çevrimiçi aksiyon dövüş oyunu Bleeding Edge'i Xbox One ve PC için duyurdu. Çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Alfa testi 27 Haziran'da düzenlenecek. Oyunun resmi websitesi üzerinden kayıt yaptırabilirsiniz.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

DmC: Devil May Cry ve Hellblade: Senua's Sacrifice'ın arkasındaki stüdyonun oyunu Bleeding Edge, her dövüşçünün yıkım yaratmak için mekanik olarak güçlendirildiği hızlı ve çılgın bir 4v4 takımlı dövüş oyunudur.
 
4v4 Takımlı Dövüş
Dövüş mekaniklerini dinamik 3. şahıs aksiyonuyla birleştiren eşsiz bir çok oyunculu oyunu deneyimleyin. Tekniği, zamanlamayı ve ekip çalışmasını ödüllendiren hızlı ve stratejik dövüş sisteminde düşmanlarınız için zamanı durdurun, zihinleri kontrol edin, roketlere binin ve elektrikli gitar soloları atın.
 
Kendinize Has Dövüş Stilinizi Gösterin
Her dövüşçü için benzersiz yetenek setleri oluşturarak kendi stilinizi yansıtın. Kişisel oyun stilinize uygun setler oluşturmak için her biri oynayarak kazanılabilen yüzlerce sibernetik mod arasından seçiminizi yapın.
 
Zorlu Bölgeler
Ölümcül bölgesel tehlikelerle dolu alanları avantajınız doğrultusunda kullanın ve karmaşa içerisinde öne çıkın. Buttercup'ın elektrikli testeresiyle rakiplerinizi yüksek voltajlı tellere fırlatın veya Makutu'nun omuz vuruşuyla düşman saldırganları gelmekte olan trenin bulunduğu raylara sürükleyin.

 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Bleeding Edge Microsoft Ninja Theory dörde dört takım tabanlı çevrimiçi aksiyon dövüş o
The Outer Worlds 25 Ekim'de Çıkacak Ori and the Will of the Wisps 11 Şubat 2020'de Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.6.2019 03:50:33

+1
E3'ü harcayan bir stüdyo oldu oysa güzel bir şey duyurup herkesin gönlünü fethedebilirdi.

BSC Misafiri

10.6.2019 01:30:36

+1
Single Player tercih ederdim. 1 ay oynanıp sonra unutulacak bir oyun olabilir. Benzerleri var, fark yaratması gerek. Ayrıca microsoft üyeliği çok saçma olmuş.

BSC Misafiri

10.6.2019 01:05:48

0
Keşke Ps4 için de oynanabilir olsaydı. Battleborn ve Overwatch kopyası-dlcsi demişler fragmanda ama ikisi de fps ve kombata iten bir yapısı yoktu. Daha düz bir oynayışa sahipti. İlerde görürüz artık her şeyi

BSC Misafiri

10.6.2019 00:58:28

0
Oyunun tarzı hoşuma gitti. Yakın dövüş-combat ile uzağı birleştirmiş. Ve şık gözüküyor. Microsoft'a üye oldum sırf merak ettiğim için :) Umarım eğlendirir, fos çıkmaz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bleeding Edge
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız