Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bleeding Edge'in; Buttercup, Nidhoggr ve Zero Cool Karakterleri İçin Rehber Videosu Paylaşıldı

Geliştiriciliğini Ninja Theory'nin yaptığı dörde dört takım tabanlı çevrimiçi aksiyon dövüş oyunu Bleeding Edge'in Buttercup, Nidhoggr ve Zero Cool karakterleri için rehber videosu paylaşıldı.
 
Buttercup
 
 
Buttercup, oyunda tank olan 3 karakterden birisi. Temel yetenekleri ise Saw Blades ve Launch. Arasında seçim yapabileceğiniz 3 özellikler ise şöyle: Yank, Oil Slick ve Whip Lash.
 
Nidhoggr
 
 
 
Nidhoggr, düşman tanklarıyla başa çıkma konusunda son derece başarılı bir karakter ve iyileştirici bir pasif yeteneğine sahip. Temel yetenekleri Axe ve Shredder. Seçtiği silah ise elektro gitar.
 
Zero Cool
 
 
 
Zero Cool oyunun destek karakterlerinden birisi. Son derece güçlü bir şifacıdır. Yetenekleri arasında Arcade Gun ve Nitro bulunuyor. 
 
Bleeding Edge, 24 Mart 2020'de Xbox One ve PC için çıkacak. Xbox Game Pass'e dahil olacak. Oyunun kapalı betası ise 14 Şubat 21.00'da başlayıp 17 Şubat 17.00'da bitecek. Kapalı betaya oyunu satın alan kullanıcılar, daha önce düzenlenen alfaya katılan kullanıcılar ve Xbox Game Pass aboneliği bulunan kullanıcılar katılabilecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Bleeding Edge Microsoft Ninja Theory dörde dört takım tabanlı çevrimiçi aksiyon dövüş o
The Division 2'nin Genişleme Paketi "Warlords of New York" Tanıtıldı Riot Games'in Shooter Oyunu Project A'in İlk Detayları CS:GO Yorumcusu HenryG Tarafından Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bleeding Edge
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız