Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nihayetinde Starcraft II Tüm Zamanların En Hızlısı

 
 
     Bu sıralar oyun dünyasında en çok konuşulan yapım olan Starcraft II, yapımcısı Blizzard'ın açıklamalarına bakılırsa 24 saat içinde elde ettiği 1 milyonun üzerinde ki satışlarla yılın en çok satan PC oyunu olmuştu. İkinci rekor ise oyununun çıkışının ikinci gününde gelen satış rakamlarıyla kırıldı; 2. gününde yarım milyon oyuncu tarafından daha edinilen yapım tüm zamanların en hızlı satan strateji oyunu oluverdi.
 
     5 kıta üzerinde 11 farklı dilde yayınlanarak olabildiğince fazla oyuncuya ulaştırılması sağlanan yapımı hedefine ulaşmış görünüyor. Blizzard Entertainment CEO'su Mike Morhaime hedeflerine ulaşmış oldukları için mutluluk duyduklarını ve Battle.net projesinin aktifleşmesiyle birlikte gelecek hafta ve aylarda daha fazla oyuncuyu Starcraft II dünyasına beklediklerini açıkladı.
 
     Büyük etkinlikler eşliğinde, eş zamanlı olarak 27 temmuzda Avrupa, Kuzey Amerika, Güney Kore, Avustralya, Yeni Zelanda, Rusya, Brezilya, Şili, Arjantin, Singapur, Endonezya, Malezya, Tayland, Filipinler, Tayvan ve bölgelerinde, Hong Kong ve Çin'in e bağlı Makao'da; 8.000'den fazla mağazanın gece yarısı kepenklerini açarak karşıladıkları Starcraft II çılgınlığı daha uzun süre devam edecek gibi gözüküyor.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Blizzard Strateji PC Starcraft 2 rekor satış rakamları
The Sims Medieval Duyuruldu Fight Night Champion'da Move ve Kinect Desteği Yok
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.8.2010 00:50:16

0
O 11 adet dilin arasında güzel ülkem bulunmuyor maalesef ama. Keşke bu gibi şeylere gereğinden fazla önem verebilsek, keşke.

BSC Misafiri

3.8.2010 19:06:52

0
bana starcraft çok az bölüm geldi hilleyle çok cabuk bitiyor

Haykıran Bıngıldak

3.8.2010 19:03:08

0
Hakediyorlar.

Tormintor

3.8.2010 17:23:15

0
Blizzard'dan babam çıksa yerim.(oynarım)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
StarCraft II: Wings of Liberty
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız