Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Night Cry'ın İlk Oynanış Videosu Yayınlandı

 
    Clock Tower'ın yapımcısı Hifumi Kouno'nun Project Scissors olarak adlandırdığı ve daha sonra Night Cry olarak isim değiştirdiği oyunun ilk oynanış videosu yayınlandı.

    PS Vita, iOS ve Android için geliştirilen oyunun bu tanıtım videosunda, karakterimize ve grafiklerine bakabilirsiniz. Oyundaki yaratıkları, Silent Hill serisinin yaratık tasarımcısı Masahiro Ito tasarlıyor. Videoda olaylar lüks bir geminin dinlenme salonunda başlıyor ve gemideki yemek salonunda devam ediyor. Video sayesinde yaratıkların neye benzediğini ve bizleri nasıl öldürdüğünü görebiliyoruz. Tabii özellikle oyunun Telltale Games'in Advanture oyunlarına benzer tarzda bir oynanışa sahip olduğunu da görüyoruz. Sözü fazla uzatmadan sizi oynanış videosu ile başbaşa bırakalım. İyi seyirler.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nude Maker Project Scissors Clock Tower Korku PS Vita iOS Android Mobil oyun
Mortal Kombat X'in Kollector's Edition Paketi Duyuruldu! Dead or Alive 5: Last Round'un Çıkış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ungalath

4.2.2015 12:21:58

0
bir erkek olarak kadınların bu kadar cinsel bir obje olarak yansıtılması beni rahatsız ediyor.Adamlar artık bunu tamamen ticarileştirdiler.

RedTurkei

4.2.2015 03:42:23

0
Eyvallahta her giren birilerine sidik atmak için giriyo kendine yorumu yokmu burdaki insanların Adam şişme karı gibi modellemiş uğraşmamış bile bana burda yok şöyleymişte yok böyleymiş 3 satır konuşma 2 tane kağıt gibi koymuş korku diye yıl 2015 sizin fikriniz saygı duyarım böyle sevenlere. Bana göre değilmiş verin dolarları zaten kickleyen kickleeyene

BSC Misafiri

4.2.2015 02:02:00

+1
quote:

Orijinalden alıntı: RedTurkei Tamam bende severim clock towerı da bu ne arkadaş bu devirde şu oyunu çıkaracam diye paramı istenir mod la daha iyisini yapanlar var bedava deseler yine biraz anlayış gösterirdim ama artık kickstarterın suyu çıktı başka birşey demiyorum berbat
Mod yapmak ile sıfırdan oyun yapmak biribirinde çok ayrı konular. O zaman buyursun mod yapımcıları neden duruyorlar yapsınlar bir GTA, street fighter, dead space, uncharted onu geçtim bir yığın indie oyun var Paradise Lost, Hyper Light Drifter vs yapsınlar madem ya kim tutuyor ki onları. Herkes oyun yapamaz ve bazıları bazılarından daha iyi yapar, ekibe bakarsan bedavaya çalısıcak adam yok hepsi yetenekli kişiler. Ekipte michiru yamane bile var. Teknoloji artık bireysel başarıları destekleyecke noktada bu nedenle yetenekli kişiler artık daha bireysel ya da küçük ekipler ile çalışıyor.

RedTurkei

4.2.2015 00:11:51

0
Tamam bende severim clock towerı da bu ne arkadaş bu devirde şu oyunu çıkaracam diye paramı istenir mod la daha iyisini yapanlar var bedava deseler yine biraz anlayış gösterirdim ama artık kickstarterın suyu çıktı başka birşey demiyorum berbat

burayk

3.2.2015 22:46:36

0
eski bir clock tower fanı olarak hoşuma gitmedi değil.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
NightCry
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız