Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Netflix'in Pacific Rim Animesinden Görseller Yayınlandı

 
İlk filmi 2013 yılında yayınlanan, ikinci filmi ise 2018 yılında yayınlanan Pacific Rim filminin geçtiğimiz aylarda bir animesi duyurulmuştu. Netflix'te yayınlanacak olan animeden yeni görseller geçtiğimiz saatlerde paylaşıldı.
 
Pacific Rim: The Black ismi ile yayınlanacak olan anime, 2013 yılında yayınlanan Pacific Rim ile 2018 yılında yayınlanan Pacific Rim: Uprising'in arasındaki bir zamanda geçecek. Animenin yapımcılığını Polygon Pictures stüdyosu üstlenecek.  Yaratıcılığını ise Craig Kyle ve Greg Johnson üstleniyor. Şu an için dizinin iki sezonluk siparişi verildi. 
 
Yayın tarihi bilinmeyen dizinin Netflix üzerindeki tanıtım yazısı şöyle: "Aynı adlı gişe filminden uyarlanan animede, denizde ortaya çıkan canavarlar Dünya'ya saldırırken insanlık devasa robot savaşçılar kullanarak onlara karşı mücadele ediyor."
 
Dizinin ilk bakış görsellerini aşağıda bulabilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Comic Book Dizi Haberleri Pacific Rim: The Black Pacific Rim anime netflix oyuncular konusu ne zaman yayın tarihi detaylar
Elite Dangerous: Horizons Genişlemesi Ücretsiz Oldu Oscar Isaac'in Marvel'ın Yeni Dizisi Moon Knight'ın Başrolü İçin Disney ile Görüştüğü Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız