Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NHL 15 için İki Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı


     EA Sports'un geliştirdiği yeni nesil buz hokeyi oyunu NHL 15, yeni neslin getirdiği avantajları fazlasıyla kullanan oyunlardan biri. Ülkemizde çok fazla oynayanı olmasa da çoğu ülkede merakla beklenen bu yapım için geçtiğimiz saatlerde iki yeni oynanış videosu yayınlandı. 
 
     Yayınlanan videoda oyunun sunduğu gelişmiş forma modellemelerinin ve pak fiziğinin gerçekten etkileyici olduğunu görebiliyoruz. Eğer farklı bir spor oyunu arıyorsanız NHL 15'i kesinlikle tavsiye ederiz. Oyunun yayınlanan oynanış videolarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 


Bu haberin bağlantısı
URL
NHL NHL 15 Electronic Arts EA Sports PS3 PS4 Xbox 360 Xbox One
Microsoft, Amerika ve İngiltere'de Dijital Kod Satışına Başlıyor Toy Soldiers: War Chest'ten 10 Dakikalık Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

op.55 no.1

16.8.2014 01:35:02

0
Hokeyle ilgim hiç yoktur ancak inceleme puanlarına ve oyunla ilgili yapılan yorumlara bakınca EA'in NHL serisinde başarılı bir iş çıkardığını görüyorum,futbol ve amerikan futbolundada oldukça başarılılar ancak NBA Live serisi rezalet Amerika merkezli bir şirketin Amerika'nın en çok izlenen sporlarından birine bu kadar kötü oyun yapması ilginç gerçekten.2K serisinden memnuyetsiz değilim ancak rekabet şart.

KAKÁ

16.8.2014 01:29:09

0
Hay aşşağınıza be, her haber böyle aşşağıdan ulaşabilirsiniz, ne aşşağıda video gözüküyor ne resim 5 yıldır çözemediniz şu sorunu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
NHL 15 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız