Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NBA Live 16'nın Yüz Tarama Mobil Uygulaması Biraz Gecikecek

    
      NBA Live 16'da bildiğiniz gibi bir mobil uygulaması yardımıyla yüzümüzü tarayıp oyuna aktarabileceğiz. Yarın çıkması planlanan bu mobil uygulama yapılan açıklamaya göre biraz gecikecek. 

      Neyse ki bu gecikme15 Eylül'de çıkacak olan NBA Live 16 demosunu etkilemeyecek. Yani demo yine 15 Eylül tarihinde oyuncularla buluşacak. Mobil uygulamanın bu hafta içinde çıkacağı belirtiliyor. Oyunun demosunda oyuncu yaratabilecek ve yarattığımız oyuncuları Live Pro-Am modunda kullanabileceğiz. Demoda normal oyun modlarının da yer alacağını belirtelim. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak polygon.com NBA NBA Live NBA Live 16 EA Sports EA Basketbol PS4 Xbox One
Press Play'den Yine Xbox'a Özel Oyun: Project: Knoxville Atlus, TGS'de Persona'ya Özel Bir Sunum Düzenleyecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.9.2015 12:48:47

0
Nba 2k e yerinde sayıyor demişler ya vay arkadaş bu nasıl bir mantıkdır, 2k spor oyunlarında daha önce yapılmamış şeyleri yapıyor adamlar senaryo modu için spike lee ile anlaştılar kariyerimize kolejde başlıycaz resmen ama neymiş live kendini 2 yıla çok geliştirmiş ya geliştirse ne olur live 14 zaten ps3 oyunu gibiydi şimdi karakter modellemelerini anca düzeltebildiler biraz basketbol oyunlarını ileriye taşıyan 2k ye saygınız olsun ya nba de tek bildiği takım Lakers olan(oda kobe nin ismini bi ara duydular diye tabii) tipler gelmiş yorum yapıyor

Umit_22

9.9.2015 20:11:30

0
Nba live tekel olsaydı yıllardır olurdu canım benim, koca mabadınla hayaller uydurma. O kadar sene oyun çıkarmayıp gelişimiz harika olacak diyen adamlar bunlar. Çıktığında lebron james in (bak lebron james diyorum) yüzünü ve gözünü nasıl yaptıklarını, bir sürü buglarını, seyirci berbat olmasını ya görecek yaşın ya da hafızanda tutucak beynin yoktu. Böyle konuştuğun için söyledim bunu. Yapacaklar gelecekler olacaklar caklar caklar cak cak ..... fanboyluğunda bir sınırı olmalı.

onur89tr

9.9.2015 15:30:06

0
quote:

Orjinalden alıntı: yoksulseytan22 Allahtan nba bu adamlara kalmadi. Bakmayin fifa bile anca 2010da pese rakip olabildi. Konami yerinde saymasa belkide fifaya bile burun kiviracaktik.
Şu an PES'in yaptığını (yerinde sayma) NBA 2K yapıyor. NBA Live'ın son 2 yılda yaşadığı gelişmeler muazzam. Yine kader değişmeyecek, NBA Live tekel olana kadar ilerleyecektir. Sen de burada koca ağzınla homurdanır durursun artık...

ungalath

9.9.2015 14:52:15

0
en sonunda iptal etmeseler bari.

Umit_22

9.9.2015 14:07:29

+1
Allahtan nba bu adamlara kalmadi. Bakmayin fifa bile anca 2010da pese rakip olabildi. Konami yerinde saymasa belkide fifaya bile burun kiviracaktik.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
NBA Live 16
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız