Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NBA 2K21 Yeni Nesil Sürümü Kapak Yıldızı Zion Williamson

Yayıncı 2K Games ve geliştirici Visual Concepts, NBA 2K21'in yeni nesil versiyonlarının kapağını süsleyecek ismi açıkladı.
 
New Orleans Pelicans'ın 2019 birinci sıra draft seçimi Zion Williamson.
 
Zion Williams konuyla ilgili “NBA 2K’nın kapağında yer almak çocukluğumdan beri benim için bir hayaldi, NBA 2K21’in yeni nesil oyun kapağında yer almak gerçekten çok özel. Team 2K ailesine katıldığımdan beri, saha içi ve saha dışındaki basketbol kültürüne etki etmek istedim. NBA 2K21’in yeni nesil konsol versiyonunun kapağında yer alacak olmak bana bu imkanı tanıyor. NBA 2K21 ile uluslararası efsanenin bir parçası olmak ve basketbol severlerle buluşmak için sabırsızlanıyorum” açıklamasını yaptı.
  
Daha önce duyurulduğu üzere, oyunun mevcut nesil sürüm kapağında Portland Trail Blazers'ın süperstarı Damian Lillard bulunacak.
 
NBA 2K21 PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak. Çıkış tarihi, ön sipariş ve üçüncü kapak yıldızı dahil olmak üzere yeni detaylar 2 Temmuz'da geliyor.

Kapak tasarımı ve fragman:  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
NBA 2K21 2K basketbol PlayStation 4 Xbox One Nintendo Switch PC Stadia PlayStation 5 Xbox Series X
Dünyanın En Değerli 100 Markası Arasında Xbox da Yer Alıyor Fallout 76 | 1. Sezon, Public Teams ve Daha Fazlasını Ücretsiz İçeren 20. Yama Çıktı

yaratıc1KLAVYE

2.7.2020 11:50:09

0
Bize Lillard yeni nesil sahiplerine şişme balon Zion. Dikkat edin de son dakika üçlüğü yemeyin!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
NBA 2K21 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız