Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout 76 | 1. Sezon, Public Teams ve Daha Fazlasını Ücretsiz İçeren 20. Yama Çıktı

 
20. Yama tüm Fallout 76 oyuncuları için ücretsiz olarak çıktı. Yeni ve özel ödüller kazanmak, yeni Public Teams özelliği ile kolayca takım oluşturmak ve daha fazlası için Fallout 76'ın açılış sezonu olan The Legendary Run'a katılın.
 
1. Sezon Başlıyor – The Legendary Run
 
Fallout 76'nın birinci sezonu olan The Legendary Run,görevleri baştan aşağı yenileyen, tonlarca ödül sunan ve hesabınızın tamamını etkileyen yeni bir ilerleme sistemini başlatıyor.

Oyuncular The Legendary Run'da Ana Menü'de ilerlemelerini takip edebilecekleri ve mevcut tüm ödülleri görüntüleyebilecekleri yeni bir seçenek görecekler.
 
- The Legendary Run ilerleme ekranı, ilerlemenin bir uzay gemisi şeklindeki oyun taşı ile temsil edildiği Captain Cosmos temalı bir masa oyunu içeriyor.
- Oyuncular The Legendary Run sezonuna Rank 1'den (1. Rütbe) başlayacak ve zaten her zaman yerine getirdikleri eylemlerin yanı sıra Günlük ve Haftalık Görevleri, Herkese Açık Etkinlikleri tamamlayarak ve karakter seviyelerini yükselterek kazandıkları S.C.O.R.E. sayesinde oyun tahtasında ilerleyebilecekler.
- Oyuncuların Rank'i arttıkça yeni ödüller kazanacaklar; bunlar eşsiz zırhlar, C.A.M.P. eşyaları, silah görünümleri, Power Armor boyaları, tüketilebilir eşyalar, Perk Card Pack'leri, Atomlar, hatta Scrip, Cap ve Gold Bullion gibi oyun içi para birimleri olabilir.
 
Public Teams

Public Teams diğer oyuncularla bir araya gelmeyi hiç olmadığı kadar kolay ve faydalı hale getiren ve ortak bir hedefe ulaşmak için birlikte oynamayı tercih eden oyunculara özel bonuslar sunan yeni bir sistem. 
 
Bir Public Team'e Katılın
- Social menüsüne yeni bir “Public Teams” sekmesi eklendi. Oyuncular buradan geçerli dünyalarındaki tüm Public Team'lere göz atabilir, içlerinden birine katılabilir ya da kendi takımlarını kurabilir.
- Her Public Team, Team Leader (Takım Lideri) tarafından belirlenen bir Team Goal'a (Takım Hedefi) sahip. Exploration (Keşif) ya da Events (Etkinlik) gibi farklı hedefler belirlenebilir. Bu sayede oyuncular oyun anlayışlarına göre yeni arkadaşlar edinebilir.
- Bir Public Team'de aynı anda en fazla dört oyuncu bulunabilir. Boş yer varsa oyuncular hemen katılmak için listedeki takımlardan birine tıklayabilir.
 
Bir Public Team Oluşturun
- Kendi Public Team'inizi kurmak için Public Teams sekmesinde yer alan “Create New Team” (Yeni Takım Oluştur) seçeneğini seçin.
- Ardından Hunting (Avlanma), Roleplay (Rol Yapma), Events (Etkinlikler), Exploration (Keşif), Building (İnşa) ve Casual adlı altı Team Goal'dan birini seçin.
- Bir hedef belirlendikten sonra bulunulan dünyadaki tüm oyuncular (engellediğiniz oyuncular hariç) yeni bir Public Team'in kurulduğuna dair bildirim alacak.
 
20. Yama'da bulunan her şey ile ilgili daha fazla bilgi için fallout.bethesda.net adresini ziyaret edebilirsiniz.
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Fallout 76 Fallout Bethesda Softworks Bethesda Game Studios
NBA 2K21 Yeni Nesil Sürümü Kapak Yıldızı Zion Williamson Crysis Remastered Ertelendi

BSC Misafiri

1.7.2020 20:23:52

0
Dandik bir DLC, neyse ki oyun çıktığında patladı ki bizden para istemiyorlar bu dandik şey için :) Keşke Wastelanders eklentileri ilk çıktığında gelseydi şu oyuna.. O zaman böyle linç belki yemezdi :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout 76
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız