Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NBA 2K14'ün Kapanan Sunucuları Oyunun Kayıt Dosyalarını Ortadan Kaldırıyor


       2K Sports, geçtiğimiz dönemlerde NBA 2K'nın sunucularını 31 Mart'ta kapatacağını duyurmuştu. Bu duyurunun yanında firma oyunu yeni nesil konsollarda çevrimdışı oynamak isteyen oyuncuların 2K15'in "my career" modunu hala oynayabileceğini belirtmişti. Yeni gelen açıklamalara bakılırsa bu durum hiç de firmanın belirttiği gibi olmadı.
 
      PlayStation 4 ve Xbox One'daNBA 2K14'deki kayıt dosyalarınıza girerken online olarak doğrulama yapmanız gerekiyor. Sunucuların kapanmasından dolayı bu doğrulamayı yapamıyor ve böylelikle eski kayıt dosyalarınıza ulaşamıyorsunuz. 2K Sports'un teknik desteği, yayınladığı açıklamada online olarak  MyCareer veya MyGM kayıt dosyası oluşturan oyuncuların bu dosyalara erişemeyeceğini belirtti.
 
       NBA 2K14'te eski kayıt dosyalarınızı açamasanız da hala çevrimdışı olarak kariyer modunu oynayabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak polygon.com nba nba 2k nba 2k14 next gen basketbol 2k games 2k sports
Humble Bundle'ın Yeni Konuğu: Mobil Oyunlar Battlefield 4'ün Yeni Haritasının Şekillenmesine Yardımcı Olun
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Tiny Titan

10.4.2015 16:19:08

0
Bu 2k de actvision ea ubisoft gibi olma yolunda hızla ilerliyor borderlands ve evolve a oyun kadar dlc çıkar,daha 1.5 senelik oyunu kapat bunda sonra benden kuruş çıkmaz bu soygunculara

BSC Misafiri

7.4.2015 11:14:50

0
Şaka heralde bu? Ne yani 1 1-5 sene önce çıkmış olan bir oyunun sunucularımı kapatıldı? Peki bu oyunu arkadaşlarıyla birlikte oynamak için satın alan oyunculara bu süre yettimi? Böyle bir firmanın oyunlarına asla para vermem.

BSC Misafiri

7.4.2015 11:14:12

0
her sene çıkan spor oyunları kesinlikle bir para tuzağı o yüzden her sene çıkardıkları sürece asla para vermem çok oynamak istersem indirimden alırım yada korsanını indiririm fifa 11 e devam :DD

dingo egret!

7.4.2015 09:27:05

0
Piyasa böyle bir hal aldı. Yıllık çıkan spor oyunlarını çekirdek kitleye dayatmanın çok çirkin bir yolu bu, ama naparsın işte.. Eskiden kıytırık bir oyunun multisi bile en az 5-6 sene oynanırdı, kimse de server falan kapatmazdı.

Sir Maximus is BACK

6.4.2015 22:12:03

0
1 sene sonra hemen kapatilirmiymis oyle serverlar yuh sana 2k.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
NBA 2K14 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
24 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız