Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NBA 2K13, Playstore’da Satışa Çıktı


 Oyun severler bu muhteşem oyuna aylık 5TL’den başlayan taksitlerle ulaşabilecekler http://www.playstore.com/#!/oyun/nba-2k13

     Oyun Hakkında:

     NBA 2K12, dünya çapında 5 milyon adetten fazla satmış ve 25 yılın spor oyunu ödülünün sahibi olmuş, dünyanın en büyük spor oyunlarından birisiydi. Bu sene ise 2K Sports, yapımcı ve yönetmen rolüyle oyuna katkı yapan efsanevi sanatçı JAY Z ile işbirliği yapıp sanal parkeleri bir üst seviyeye taşıyacak. Geliştirilmiş bir kariyer modu ve yepyeni oynanış özellikleri içeren NBA 2K13, oyunculara NBA tarihindeki en iyi oyuncuları, yeni yeteneklerle karşılaştırma şansı verecek, üstelik buna 2012 A.B.D. milli takımıyla, efsanevi 1992 Rüya Takım’ını karşılaştırma fırsatı da dahil!

Özellikler:

• Bir JAY Z Yapımı – NBA 2K13 müzik kariyerinde büyük başarılar kazanmış sanatçı ve hip-hop efsanesi JAY Z tarafından üretildi.

• ABD Basketbolunun zirvesi – 1992 Rüya Takımı ile 2012 takımı karşılaşsaydı galip kim gelirdi? Nihayet bu sorunun cevabı verme şansı elinizde!

• Analog Çubuk ile kontrol:
Serilerde ilk kez olarak, hem şut, hem pas, hem alçak post hareketleri, ayrıca tüm top sürme hareketleri de sağ analog çubuk ile yapılabilecek. Maksimum kontrol ve etkinlik için, müthiş top sürme hareketlerini ve kritik şutları birbiri ardına sergileyin.

• Dinamik Şut Oluşturma: Şutlar artık tamamen gerçek zamanlı olarak, yepyeni fizik sistemiyle dinamik şekilde hesaplanıyor.

• Özel Yetenekler: Her yıldızın oyunun gidişatını değiştirebilecek kendine özel yetenekleri var. Derrick Rose veya Kevin Durant gibi oyuncular, oyunu kendilerine özel yetenekleri doğrultusunda etkileyebilecek şekilde tasarlanıyor. Siz de her oyuncunun özel yeteneklerini kullanmayı öğrenerek oyunu kendi kurallarınızla oynayabilirsiniz.

• Yenilenmiş Pas Sistemi: Geliştirilmiş hızlı hücum pas sistemi oyuncuya daha çok kontrol sunuyor. İster kat yapan bir takım arkadaşınıza yerden pas atın, ister uzun koşu yapan bir oyuncunuza beysbol pası atın!
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
nba 2k13 nba 2k 2k sports wii u nba basketbol spor pc ps3 xbox 360 psp wii 2k games
Grand Theft Auto 5'in Yeni Bilgileri Sızdırıldı! Wii U Oyunlarından İlk İncelemeler Yayımlandı

Xaerk

5.11.2012 13:54:47

0
Hayret...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
NBA 2K13 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
28 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız