Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Müthiş Manzaralara Sahip Platform Macera Oyunu Greenfield Duyuruldu

 
 
Los Angeles merkezli bağımsız geliştirici Six Foot Giraffe, hikaye odaklı bulmaca platform oyunu GREENFIELD'ı duyurdu. Oyun Steam üzerinden PC ve Mac platformlarına çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyun duyurusuyla beraber çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Oyunda ilgi çekici atmosferler yer alıyor
 
 
 
GREENFIELD hikaye odaklı bir bulmaca platform macera oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyunda unutulmuş bir tesisi keşfetmeye çalışıyor ve karanlık bir gizemin ardındaki cevaplara ulaşmaya başlıyoruz. Oyunda ilgi çekici atmosferler ve manzaralar yer alıyor.
 
Eski medeniyetlere ulaştığımız ve kayıp teknolojilerinden yetenekler kazandığımız yapımda bilim kurgu teması bizlere yansıtılıyor. Karakterimizle beraber yandan görünümlü bir kamera bakış açısıyla ilerliyor ve farklı platform unsurlarını aşmaya çalışıyoruz. Platform zorluklarıyla beraber ağızları açık bırakacak atmosferlerle de karşılaşıyoruz. 
 
 
 
Oyunda karakterimiz ile ilerlediğimiz esnada Exo kostümünüz için yeni yetenekler kazanabiliyor ve yeni alanlara erişim sağlayabiliyorsunuz. Adaya dağılmış ve unutulmuş teknolojiyi kullanarak yolunuzu açabiliyorsunuz. 
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Greenfield PC Steam
High On Life için Yeni Ek Paket Geliyor: High On Knife Efsane Kaykay Oyunları Tony Hawk’s Pro Skater 1 ve 2 Steam'e Geliyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alex59

28.9.2023 11:06:18

0
Oyun epey ilgimi çekti.

BSC Misafiri

27.9.2023 16:41:09

0
pek öyle müthiş manzaralar göremedim ama oyun ilgi çekici duruyor

Sarohan

27.9.2023 16:30:34

0
Horizon Forbidden West PC için duyuruldu 2024'ün başlarında geliyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız