Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mount & Blade: Warband’den Espor Hamlesi

 
TaleWorlds Entertainment milyonlarca oyuncunun tutkuyla bağlı olduğu Mount & Blade: Warband’i rekabetçi arenaya taşıyor. Geçen yıl düzenlediği Battle of Bucarest turnuvasıyla geniş kitlelere ulaşan ve oldukça olumlu geri dönüşler alan firma, bu kez çevrimiçi bir turnuvayla daha fazla oyuncuya bu heyecanı yaşama fırsatı sunuyor.
 
Mount & Blade markasını Espor alanında önemli bir konuma getirmeyi hedefleyen TaleWorlds Entertainment bu amaçla Mount & Blade Esports adına Facebook, Instagram ve Twitter sayfaları oluşturdu. Firmanın bu hesaplardan yaptığı ilk duyuru ise Ağustos ayı içerisinde yapılacak olan BladeCast Masters turnuvası oldu.
 
Mount & Blade’in esnek teknik altyapısı rekabetçi mekanikleri oyuna kolayca ekleme imkânı veriyor. Bu da oyunun Espora adapte edilmesi konusunda büyük avantaj sunuyor. Oyun hâlihazırda içinde barındırdığı çoklu oyunculu modla oyunculara iki farklı takım halinde savaşma ve becerilerini diğer oyunculara karşı test etme imkânını sunuyor. Stüdyonun yayın platformu BladeCast_TV işbirliğiyle organize ettiği bu çevrimiçi turnuva ise oyunun rekabetçi yönünü kontrollü ve profesyonel bir çerçeve içinde öne çıkarmayı amaçlıyor.
 
BladeCast Masters turnuvası Avrupa’daki en iyi Mount & Blade: Warband oyuncularını bir araya getirmeyi hedefliyor. Bu alanda iddialı tüm takımlara açık olan turnuva için kayıtlar da başlamış durumda. Kayıt süreci 15 Ağustos günü Türkiye saati ile 14.00’a kadar devam edecek ve turnuvada yer almak isteyen takımlar http://mnb.tw/bm adresinden kayıt işlemlerini yapabilecekler. Eleme ayağını geçen takımların 30 – 31 Ağustos tarihlerindeki Çeyrek Final mücadelelerine ve 1 Eylül’deki Yarı Final ile 2 Eylül’deki Final aşamalarına katılmaları zorunlu.

Turnuvanın finalistleri, aralarında oyuna özel tişörtlerin, özel olarak tasarlanmış posterlerin ve herkesin sabırsızlıkla beklediği serinin bir sonraki oyunu Mount & Blade II: Bannerlord kopyalarının da olduğu pek çok ödül kazanacaklar.

BladeCast Masters turnuvası ve Mount & Blade’in diğer Espor etkinlikleri hakkındaki en yeni gelişmelerden anında haberdar olmak için Mount & Blade Esports’un Facebook, Twitter ve Instagram sayfalarını takip edin.
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Mount&Blade Mount&Blade: Warband PC Paradox Interactive TaleWorlds PS4 Xbox One
League of Legends 2018 Kore Dünya Şampiyonası Tarihleri Belli Oldu! Fortnite Android Sürümü Google Play'de Olmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.8.2018 20:07:28

0
Abi bunu bannerlord ile yapsanıza işte. Çıkarın şu oyunu lan artık!

wattonx

3.8.2018 19:32:07

0
Bannerlord'u torunlarım oynarken izlerim artık
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mount & Blade: Warband
+ TAKİBE
AL
31 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız