Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mount&Blade: Warband-Viking Conquest'in Yeni İçerikleri Detaylandırıldı


       Mount&Blade: Warband'ın DLC'si Viking Conquest'in yepyeni içerikler ve düzenlemelerle Reforged Edition adı altında tekrar karşımıza çıkacağı duyurulmuştu. Yapımcı ekip DLC'nin bu yeni sürümü hakkında bazı detaylar paylaştı.
 
        Yenilenmiş DLC'nin içereceği özellikler arasında avlanma yer alıyor. Artık ordumuz için yiyecek bulma için ok ve yay ile doğada avlanmaya çıkabileceğiz. Bu avlanma sistemi için yapımcı ekip oyuna eğilme mekaniğini de ekliyor. Avlanmanın yanında tarla işleriyle uğraşma veya madencilik yapma gibi mini oyunlar da oyunda yer alacak. Yeni bir bozgun sistemi, pek çok yeni görev, eşya, birlik güncellenen DLC'nin getirdikleri arasında yer alıyor.
 
      Oyunun multiplayerında da pek çok yenilik görebiliyoruz. Raid adlı yeni bir oyun modu, yeni haritalar ve admin için pek çok server seçenekleri... Bunların yanında oyuna yoldaş olarak ekleneceği söylenen köpeğin de savaş alanında bile yanımızdan ayrılmayacağı belirtiliyor.
 
      Viking Quest: Reforged Edition'un ne zaman çıkış yapacağı hakkında herhangi bir tarih verilmiş değil. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak taleworlds.com Mount&Blade Mount&Blade: Warband PC Paradox Interactive TaleWorlds
Destiny'nin Bir Sonraki Ek Paketi The Taken King mi Olacak? Nintendo Amerika Başkanı The Binding of Isaac'in Nintendo'ya Gelmesi için 3 Yıldır Uğraşıyormuş
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Apoc

9.6.2015 13:00:12

0
bannerlord ne zaman çıkacak allah bilir

BSC Misafiri

8.6.2015 17:33:59

0
Bu mod pw mi

BSC Misafiri

8.6.2015 17:33:47

0
ya ben milleti anlamıyorum ya M&B kendi çapında iyi bir oyunken laf atmayı nasıl beceriyosunuz diğer yapımcılara bakın 20 30 dlc var bırakın çıkarsınlar şahsen ben mutlu oluyorum bannerlord a kadar oyalanıcak birşey var işte m&b evreninden uzak kalmadan lütfen yersiz olumsuz eleştiriler yapmayın beyler dört dörtlük peşinde herkez bannerlord geç çıksın kaliteli çıksın beyler sabırlı olun ..

cemecem21

8.6.2015 15:56:54

0
Eğilme mekaniği aslında ilk oyundan beri olsa fena olmazdı tabi ama millet trollemek için sürekli eğilip takılırdı herhalde. Zaten avlanma için konulmuş mekanik. Ayrıca Viking Conquest bir genişleme paketi. GTA EFLC gibi düşünün. Ayrıca oyunda her zaman ek paketler dışında da güncelleniyor. Tüm M&B oyunları 1.0 gibi sürümlerden başlar ve sürekli güncellenir. Mesela Warband'ın en son sürümü şu an 1.167. Son olarak bu haber yeni bir dlc'nin değil Warband'a gelen genişleme paketinin üstüne yapılan güncellemenin haberi. Ayrıca önceki yorumlarda söylendiği gibi bununla ilgilenen ekip başka ve yabancı bir ekip. Belki de Taleworlds bomba gibi gelmek istiyor. Ben en kötü 27 Eylül tarihinde bir şeyler bekliyorum. Zira Bannerlord'un duyurusundan bu yana o gün hep bir şey paylaştılar.

xlym

8.6.2015 14:09:01

0
bannerlord çıkana kadar bir oyunu günce tutmaları lazım saçma sapan yorum yapmayın

aLdacTrack

8.6.2015 13:41:09

+1
Biraz da Mount & Blade : Bannerlord'dan haber verseler keşke, oyunun duyurulalı kaç yıl oldu hala firmadan oyun hakkında pek fazla detay göremedik.

OldGamers86

8.6.2015 13:02:39

-2
Ortalık dlc'den geçilmiyor, ilginç.

TeKTaSaKJoe

8.6.2015 12:46:05

+1
bu dlc yi yapan taleworlds degil yabanci bir ekip taleworlds e sallamanin bi manasi yok

WHITE_Wolf

8.6.2015 12:23:58

-2
Siz birde bu oyuna en iyi hack nslash oyunu mu diyorsunuz adamlar eğilme animasyonunu bile dlc yeni getiriyor ea bile bu kadar saçmalamadı

wanteddeco

8.6.2015 11:57:01

-1
Heralde bannerlord'un betasını warband üzerinde deniyorlar gerçekden enteresan bir firma.

ezicioyuncu

8.6.2015 11:43:42

0
taleworlds t.şak mı geçiyor anlamadım millet bannerlord bekliyor , bunlar taktı warband'a
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mount & Blade: Warband
+ TAKİBE
AL
31 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız