Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mount&Blade: Warband-Viking Conquest'e Yığınla Yeni İçerik Geliyor


       Taleworlds Games, Mount&Blade: Warband'in DLC'si Viking Conquest için büyük bir güncellemenin yolda olduğunu duyurdu. Firma DLC'ye gelecek bu güncellemenin önceki güncellemelerden farklı olduğunu, bu yüzden yapımcı ekibin uzun süre bu güncelleme üzerinde çalıştığını belirtiyor.
 
       Güncellemeyle birlikte DLC'ye mini oyunlar, bazı küçük yeni görevler ve bazı uzun görevler ekleniyor. Bunların yanında yeni silahlar, kalkanlar gibi yeni eşyalar da güncellemenin getirdiği yenilikler arasında yer alıyor. Viking Conquest'in multiplayer modunda da değişikliğe gidiliyor. bu güncellemeyle yeni haritalar, bazı dengelemeler, yeni özellikler ve Raid adlı yeni bir oyun modu oyunculara sunuluyor. Son olarak güncellemeyle birlikte artık köpek bir yoldaşımız olacak.
 
        Yapımcı ekip Viking Conquest'teki kayıtlı oyunların sorunsuz bir biçimde oynanmaya devam edeceğini dile getirirken bazı özelliklerin çalışabilmesi için yeni kayıt başlatmanız gerektiğini dile getiriyor.
 
       Bahsettiğimiz güncellemeyle birlikte Viking Conquest DLC'si Viking Conquest: Reforged Edition adını alıyor. Bu güncellemenin tamamen ücretsiz olduğunu belirtelim. Güncelleme hakkında detaylı bilgiler önümüzdeki günlerde paylaşılacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak taleworlds.com Mount&Blade Mount&Blade: Warband PC Paradox Interactive TaleWorlds
"Keşke Birisi Konami'nin Silent Hills Fikrini Değiştirebilse" E3 2015 Konferanslarının Tarih ve Saatleri Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Vl.Murad

17.5.2015 19:52:42

+1
quote:

Orijinalden alıntı: SentnieL
alıntı:

Orijinalden alıntı: allking

Boşver Türkçe dil desteğini, kaç para getirmiş Türkiyeye sen ona bak :)

Bu oyun çok satmadıki en fazla 1 milyon satmıştır ki şuda var kazancın büyük bölümü dağıtıcı yada yapımcı olan firmaya kalır zaten paradox kazanmıştır kazandıysa
1 milyon mu?? 2-3 sene önce 10 milyona ulaşmışlardı zaten. Yıllardır steam de her daim ilk 10 da olan bir oyundan bahsediyoruz. 25 bin incelemeden %97 olumlu oy alabilen bir oyun.

WHITE_Wolf

17.5.2015 16:43:00

-1
quote:

Orijinalden alıntı: allking Boşver Türkçe dil desteğini, kaç para getirmiş Türkiyeye sen ona bak :)
Bu oyun çok satmadıki en fazla 1 milyon satmıştır ki şuda var kazancın büyük bölümü dağıtıcı yada yapımcı olan firmaya kalır zaten paradox kazanmıştır kazandıysa

allking

17.5.2015 15:56:07

+1
Boşver Türkçe dil desteğini, kaç para getirmiş Türkiyeye sen ona bak :)

WHITE_Wolf

17.5.2015 15:03:14

+1
Bu mount and blade yıllardır hareket sistemini bir yapamadılar kılıcı savuruyor ama sanki boşa sallıyor gibi vuruş hissi yok kaç yıl oldu hala duzeltemediler Birde Türk oyun firması diye övüyorsunuz Türkçe arayuz seçeneği bile yok oyunda

cemecem21

17.5.2015 09:47:59

0
Köpek yoldaş gerçekten garip olmuş. Blood in the West modunda yanlış hatırlanıyorsam Gandalf, Frodo, Aragorn falan biz şehre girdiğimizde geliyorlardı. Bu da onun gibi bir şey olacak herhalde. Umarım saldırı yapıyordur. Tam Tarkan'ı yaşarız. ATIL KURT!!!

wanteddeco

16.5.2015 18:41:45

+1
warband güzeldi eklentileride güzel ama artık bilgiğim kadarıyla 3 yıl önce duyurdunuz Bannerlord'la ilgili birşeyler gösterin kaç yıl önce duyurulan oyuna daha adam akıllı bir video göremedik güveniyoruz taleworlds a güzel olacağındanda eminiz ama çok yavaş ilerliyor.

ardaq

16.5.2015 15:33:13

0
destek için önsiparişle almıştım ama oynamadım. belki oynarım güncellemeyle birlikte. zaten ilk hali çok kötüydü.

PanasonxMan

16.5.2015 14:54:00

+1
Bannerlord haberi falan verseler keşke, hiç sevmedim viking conquest'i.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mount & Blade: Warband
+ TAKİBE
AL
31 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız