Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mortal Kombat'ın Vita Versiyonunda "AR" Yok

Yolun ortasında dövüşmek ilginç olabilirmiş.
 
   Bundan yaklaşık 2 ay önce Mortal Kombat'ın Vita versiyonu için yayımlanan videosunda Augmented Reality(Arttırılmış gerçeklik) özelliği ortaya çıkmış ve bizleri oldukça etkilemişti. Bu özellik sayesinde MK karakterlerini masamızda, yerde, sokakta, yani aklımıza gelecek her yerde dövüştürmemiz mümkün olabilirdi.
 
   Ancak bugün açıklanan bilgilere göre oyunun final versiyonunda böyle bir özellik bulunmuyor. Videoda neden böyle bir özelliğin tanıtıldığı ise bilinmiyor. Belki de bu sadece dikkat çekmek amaçlı yapılan bir reklamdı. Çünkü geriye dönüp baktığımızda NetherRealm'in bu konu hakkında herhangi bir duyuruda bulunmadığını görüyoruz.
 
  Arttırılmış gerçekliğin oyunda bulunması elbette eğlenceyi kat kat arttırabilirdi. Ama yine de Mortal Kombat'ı Vita'da oynayabilmek biz oyuncular için heyecan verici bir deneyim olacaktır.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PlayFront Mortal Kombat Dövüş NetherRealm Studios Warner Bros Ed Boon Xbox 360 PS3 Vita Augmented Reality Arttırılmış Gerçeklik
Pokemon: B & W 2'den Yeni Tanıtım Videosu BF 3'ün Gerçek Hayat Uyarlamaları Devam Ediyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Opricnik

29.4.2012 22:21:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: xyzk Merhaba Arkadaşlar; Augmented Reality, yani diğer anlamıyla arttırılmış gerçeklik, sanal dünya ve gerçeğin kesişmesi olarak bilinmektedir. Yani iki farklı dünyanın birbiriyle etkileşime geçmesi gibi düşünebiliriz bunu. Ancak videoda gördüğümüz üzere oyunda kullanılan sistem tam anlamıyla bir arttırılmış gerçeklik sunmamaktadır. Yanlızca üzerinde bulunan kamera aracılığıyla oyunun arka planını, kameranın gösterdiği alan ile değiştirmektedir. Yani siz kamerayı nereye doğru yöneltirseniz, dövüş ekranının arka planı da o olmaktadır. Eğer bu bir arttırılmış gerçeklik olsaydı, bu karakterleri direkt olarak masa vb. eşyaların üzerinde görmemiz mümkün olurdu. Anlayışınız için teşekkür ederim. Erkut Köse
Hocam bence bu Trailer'de gösterilen şey buydu yani.Hiçbir zaman AR adı geçmedi hep arkada stageler değişiyordu

xyzk

29.4.2012 22:12:56

+1
Merhaba Arkadaşlar; Augmented Reality, yani diğer anlamıyla arttırılmış gerçeklik, sanal dünya ve gerçeğin kesişmesi olarak bilinmektedir. Yani iki farklı dünyanın birbiriyle etkileşime geçmesi gibi düşünebiliriz bunu. Ancak videoda gördüğümüz üzere oyunda kullanılan sistem tam anlamıyla bir arttırılmış gerçeklik sunmamaktadır. Yanlızca üzerinde bulunan kamera aracılığıyla oyunun arka planını, kameranın gösterdiği alan ile değiştirmektedir. Yani siz kamerayı nereye doğru yöneltirseniz, dövüş ekranının arka planı da o olmaktadır. Eğer bu bir arttırılmış gerçeklik olsaydı, bu karakterleri direkt olarak masa vb. eşyaların üzerinde görmemiz mümkün olurdu. Anlayışınız için teşekkür ederim. Erkut Köse

BSC Misafiri

29.4.2012 21:46:47

0
var oynanış videosu bile var bir röpörtajda haber yanlış

Opricnik

29.4.2012 21:15:03

0
http://www.youtube.com/watch?v=Td_C-bhsGSE&feature=player_embedded Buyurun diğer video ;) Bunlar görmemiş olmasınlar

Opricnik

29.4.2012 21:10:52

0
http://www.youtube.com/watch?v=xGQ5H7YbP_s Pax East'te tanıtıldı.Oyunda böyle bir özellik var haber yalan.Hatta bu video'nun bir benzeri HD olanı EdBoon'Un TW'sinde yayınlanmıştı.

tmataso

29.4.2012 21:01:05

+1
mahallede mk oynamak güzel olurdu yav
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mortal Kombat ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız